Βάφετε το βρεφικό δωμάτιο; Ανανεώνετε το δωμάτιο του παιδιού ή απλά θέλετε να αλλάξετε λίγο τον τόνο στο υπνοδωμάτιό σας; Η αλλαγή του χρώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στην κρεβατοκάμαρα μια εντελώς νέα εμφάνιση και αίσθηση.

Το δωμάτιο θέλει χρώμα

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε ή να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας, μόνο ένα φρέσκο χρώμα μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο. Πριν κατευθυνθείτε στο κατάστημα υλικού, δείτε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα χρώματα βαφής κρεβατοκάμαρας.

Navy blue

Κομψό αλλά άνετο, το navy μπλε μια από τις καλύτερες επιλογές χρωμάτων μπλε χρώματος για οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο. Η διακόσμηση κάθε υπνοδωματίου ταιριάζει με αυτό το δημοφιλές χρώμα τοίχου.

Εάν ανησυχείτε ότι αποτελεί πολύ σκούρο χρώμα, δοκιμάστε να αντισταθμίσετε την ένταση του χώρου χρησιμοποιώντας ένα καθαρό λευκό σετ κλινοσκεπασμάτων και άλλη φωτεινή διακόσμηση σε όλο το δωμάτιο.

Πράσινο

Ψάχνετε για ένα δροσερό χρώμα που να είναι μοναδικό, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο για να ενσωματωθεί στο συνολικό σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας; Το Hunter green είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτός ο σκοτεινός, γήινος τόνος είναι το ιδανικό μεσαίο έδαφος για όταν θέλετε κάτι ουδέτερο, αλλά προτιμάτε να αποφεύγετε πιο βασικά ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ.

Λευκό

Τα φωτεινά λευκά μπορεί να είναι πολύ διεγερτικά ως χρώμα για την κρεβατοκάμαρα, αλλά ένα πιο απαλό λευκό είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Είναι αρκετά ουδέτερο για να ταιριάζει με κάθε διακόσμηση και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτήν την μινιμαλιστική διάθεση στο δωμάτιο.

Αυτό το απαλό λευκό, γνωστό και ως ‘cloud white’ μπορεί επίσης να κάνει την κρεβατοκάμαρά σας να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς αντανακλά το φως.