Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι και επίσημα ανδρόγυνο. Μετά από 20 χρόνια το αγαπημένο ζευγάρι κατάφερε τελικά να παντρευτεί σε μια μυστική τελετή.

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δυο, αφού πέρασαν πολλά για να είναι μαζί. Αυτό φαίνεται και στη πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η επιτυχημένη σταρ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την ανακοίνωση για το γάμο της με τον ηθοποιό. Και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη. Γυμνή και ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ποζάρει στο φακό χαμογελώντας και δείχνοντας παράλληλα το δαχτυλίδι του γάμου για πρώτη φορά.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας, το Σάββατο. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Τζένιφερ Λόπεζ, παρέμειναν στην ουρά μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους.

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα του γάμου του κόσμου. Πίσω μας δύο άντρες πιάστηκαν στο χέρι και κρατήθηκαν. Μπροστά από εμάς, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους -όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα- για να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω της αρχαίας και σχεδόν παγκόσμιας τελετής του γάμου», είπε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Τζένιφερ Λόπεζ θα λάβει το επίθετο του συζύγου της πλέον Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα, η ίδια επέλεξε να υπογράψει το άρθρο με την ανακοίνωση του γάμου στην ιστοσελίδα της οnthejlo.com, με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ξεσηκώνοντας έτσι, θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

 

Ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Η ποπ σταρ και το χρυσό αγόρι του Χόλυγουντ συναντιούνται για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2002 ενώ η Λόπεζ είναι παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Κρις Τζαντ. Λίγο καιρό αργότερα και αφού η Τζένιφερ χώρισε, το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του και αρραβωνιάστηκε.

Το καλοκαίρι του 2003 ο Άφλεκ φέρεται να επισκέπτεται ένα στριπτίζ κλαμπ στο Βανκούβερ. Το National Enquirer ισχυρίστηκε ότι την απάτησε με τουλάχιστον μία γυναίκα και ότι η συνάντηση μπορεί να είναι σε κασέτα. Λίγο αργότερα, οι αναφορές αρχίζουν να αναφέρουν ότι η Λόπεζ έχει σταματήσει να φοράει το δαχτυλίδι της εκατομμυρίων δολαρίων.

«Αυτό που έβαλαν στην εφημερίδα δεν είναι αυτό που συνέβη, οπότε δεν έχει σημασία», είπε στο περιοδικό W αργότερα εκείνο το καλοκαίρι η Τζένιφερ.

«Όμως, βλέποντας αυτό να γίνεται τόσο δυσανάλογα, σκέφτηκα, Ουάου, οπότε εδώ βρισκόμαστε: Δεν μπορείτε να περπατήσετε σε ένα μέρος και να κάνετε παρέα με μερικούς φίλους χωρίς να μετατραπεί σε εθνικό σκάνδαλο».

Ο ίδιος ο Μπεν αρνήθηκε ότι την απάτησε, μέσω ενός εκπροσώπου, και φέρεται να ήθελε να μηνύσει τον Enquirer. Λίγους μήνες αργότερα, η Τζένιφερ σταμάτησε να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και το ζευγάρι χώρισε επίσημα.

Χρόνια μετά, το 2021 το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους.