Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τα οφέλη που αντλούν τα παιδιά τις στιγμές που «απλώς» ζωγραφίζουν; Τα πρώτα τους αριστουργήματα (τουλάχιστον στα μάτια των γονιών τους) δεν τα βοηθούν απλώς να νικήσουν τη βαρεμάρα. Τους επιτρέπουν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να εξασκήσουν τον συντονισμό χεριών και ματιών. Επιπλέον, αυξάνει την παρατηρητικότητά τους και ενισχύει την αυτοεκτίμησή τους. Τι άλλο να ζητήσουμε από λίγο χαρτί και μερικές μπογιές;

Για αυτό φέτος το καλοκαίρι φροντίζουμε να έχουν όσα χρειάζονται για να εκφράσουν την έμφυτη δημιουργικότητά τους, στο σπίτι, το ξενοδοχείο ή την παραλία – αλλά και κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία στις πιο συμφέρουσες τιμές, στραφήκαμε στο SHOPFLIX.gr. Και δεν απογοητευτήκαμε, αφού πέρα από την τεράστια γκάμα σε σχολικά είδη και γραφική ύλη, συναντήσαμε και εξαιρετικές εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία προϊόντων που αγγίζουν έως και το 80%.

Σετ Ξυλομπογιές με Χοντρή Μύτη Jumbo Τριγωνικές 12τμχ Gim Play-Doh

Χοντρές, για να καλύπτουν εύκολα μεγάλες επιφάνειες και να βολεύουν τα παιδικά χεράκια (είναι κατάλληλες για παιδιά τριών ετών και άνω), οι ξυλομπογιές Gim Play-Doh έρχονται σε πρακτική συσκευασία που μπορεί να σας ακολουθήσει σε κάθε ταξίδι.

Τα δώδεκα χρώματα είναι υπεραρκετά για να ζωγραφίσει ό,τι βάλει ο νους του, ενώ οι εντυπωσιακές αποχρώσεις αποκλείεται να το αφήσουν ασυγκίνητο.

Αγοράστε τες από 1,69€.

Ξυλομπογιές Carioca Tita 24τμχ

Έχετε περισσότερο χώρο στη βαλίτσα; Ίσως οι ξυλομπογιές Tita της Carioca να είναι αυτό που χρειάζεται το παιδί σας για να εντυπωσιάσει με τις σχεδιαστικές του ικανότητες.

Πέρα από την εξαιρετική τους απόδοση, είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μη δημιουργούν ακίδες όταν σπάνε, ενώ διαθέτουν ανθεκτική και μαλακή μύτη που δεν σπάει εύκολα σε περίπτωση πτώσης. Με άλλα λόγια, είναι ιδανικές για παιδικά χεράκια.

Αγοράστε τες από 2,65€.

Σετ Μολύβια Σχεδίου Bruynzeel Expression Colour 36τμχ

Αν μεγαλώνετε ένα πραγματικό ταλέντο της ζωγραφικής, ίσως ήρθε η στιγμή να του προσφέρετε και τα εργαλεία που έχει ανάγκη.

Στις 36 διαφορετικές αποχρώσεις της όμορφης κασετίνας της Bruynzeel, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για ζωγραφική, σχέδιο και σκίτσο, θα ανακαλύψει τα υλικά για τις καλύτερες δημιουργίες του.

Αγόρασέ τες από 18,30€.

Σετ Ξυλομπογιές Ακουαρέλας Faber-Castell Goldfaber Aqua 12τμχ

Ποιο παιδί δεν μαγεύεται όταν τα παιχνίδια του επιφυλάσσουν εκπλήξεις; Τα μολύβια ακουαρέλας της Faber-Castell θα μαγέψουν κι εσάς, αφού πέρα από την ποιότητα που χαρακτηρίζει τη μάρκα και τα μοναδικά, έντονα χρώματά τους, διαθέτουν και μια απρόσμενη λειτουργία.

Σε στεγνό χαρτί, είναι… ξυλομπογιές της διπλανής πόρτας. Σε συνεργασία με λίγο νερό, όμως, μεταμορφώνονται σε νερομπογιές, από κάθε άποψη – πέραν των λεκέδων στον καναπέ.

Αγοράστε τες από 12€.

Μαρκαδόροι Ζωγραφικής Carioca Jumbo Πλενόμενοι Χονδροί σε 24 Χρώματα

Μιας και μιλήσαμε για λεκέδες, ώρα για το αγαπημένο αντικείμενο των περισσότερων παιδιών: τους μαρκαδόρους, και συγκεκριμένα τους μαρκαδόρους της Carioca που έχουν σημαδέψει τις παιδικές ηλικίες όλων μας.

Τα 24 χορταστικά χρώματα που θα ξετρελάνουν το παιδί, δεν χρειάζεται να σας αγχώσουν: με λίγο νερό, αφαιρούνται εύκολα από τα χέρια, αλλά και οποιοδήποτε αντικείμενο βρεθεί στον δρόμο του μικρού σας εκκολαπτόμενου Νταβίντσι.

Αγοράστε τους από 5,48€.

Μαρκαδόροι Ζωγραφικής Επαγγελματικοί 168τμχ

Και τώρα ας μιλήσουμε για ένα δώρο που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάται για πάντα. Ένα βαλιτσάκι με… 168 επαγγελματικούς μαρκαδόρους, κυριολεκτικά σε όποιο χρώμα θα μπορούσε να φανταστεί.

Ο ενθουσιασμός του θα φτάσει στην κορύφωσή του όταν διαπιστώσει ότι ο καθένας τους έχει δυο μύτες, μια λεπτή και μια φαρδιά, για να μπορέσει να ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του, ενώ στο σετ περιέχονται και ένα στυλό λεύκανσης και ένα μαύρο λεπτό στυλό διπλής όψης για να φροντίζει τα έργα του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αγοράστε τους από 41,69€.

Φεύγετε άμεσα για διακοπές; Δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για τίποτα. Το SHOPFLIX.gr εγγυάται ότι η παραγγελία σας θα φτάσει άμεσα και εγκαίρως στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, για να προλάβει να τρυπώσει στη βαλίτσα σας. Σε περίπτωση που καταλήξετε σε κάποιο από τα εντυπωσιακά, μεγάλα σετ, συστήνουμε να προσθέσετε στο καλάθι σας και ένα από τα μικρότερα. Έτσι, και θα έχει καινούργια χρώματα στις διακοπές και δεν θα επιστρέψει κλαμένο επειδή τα μισά χάθηκαν κάπου στο Αιγαίο.