Υλικά για 12 μερίδες

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
¼ κ.γ. σόδα
120 γρ. βούτυρο
70 γρ. ζάχαρη
100 γρ. μέλι
40 γρ. γιαούρτι
1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
1 σφηνάκι λικέρ πορτοκάλι

Εκτέλεση

Πάρτε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε 10 γραμμάρια ζάχαρη μαζί με το ξύσμα από το πορτοκάλι και το σφηνάκι του λικέρ. Χτυπήστε έπειτα στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι το μείγμα σας να ομογενοποιηθεί. Ρίξτε μέσα το μέλι και το γιαούρτι και συνεχίστε το ανακάτεμα.
Προσθέστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και την σόδα. Ανακατέψτε καλά για ακόμα 2 – 3 λεπτά. Κάντε την ζύμη σας μία μπάλα και πλάστε τα μπισκοτάκια σας σε όποιο σχήμα σας αρέσει. Ψήστε σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 180 βαθμούς. Μόλις ροδοκοκκινήσουν αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Είναι έτοιμα!