Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που το παιδί κοιμάται, διαβάζει και παίζει.

Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό το δωμάτιο να είναι ευχάριστο και λειτουργικό με έπιπλα που θα ταιριάζουν στον χώρο και θα διευκολύνουν παιδιά και γονείς.

Το παιδικό δωμάτιο άλλωστε είναι ο χώρος που το παιδί μπορεί να απομονωθεί και να συγκεντρωθεί.

Προκειμένου να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρακτικό αλλά και όμορφο παιδικό γραφείο ώστε στο παιδί να το χρησιμοποιήσει για το διάβασμα.

Άλλωστε εκεί θα διαβάζει, εκεί θα δημιουργεί, εκεί θα κάνει τις εργασίες του.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο χώρος αυτός θα πρέπει να είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις ανάγκες του.

Στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.GR θα βρεις ό,τι χρειάζεται ένα παιδικό γραφείο σε συμφέρουσες τιμές και με εκπτώσεις που φθάνουν έως το 80%.

Και αν παραγγείλεις τώρα τα απαραίτητα για το παιδικό του γραφείο θα έχεις την ευκαιρία να τα παραλάβεις άμεσα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να είστε έτοιμοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 Λειτουργικότητα και άνεση

Το γραφείο του παιδιού θα πρέπει να είναι λειτουργικό και άνετο. Να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει τα τετράδια, τα βιβλία, τα μολύβια και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί το παιδί όταν διαβάζει. Το παιδικό γραφείο Sarris σε χρώμα καρυδί διαθέτει και θέση για μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και δύο συρτάρια για τα προσωπικά του αντικείμενα.

Αγόρασέ το από 102€

Ας κάτσουμε…

Μια εργονομική καρέκλα γραφείου σίγουρα δείχνει πολύ αναπαυτική και ιδανική για μελέτη. Η καρέκλα γραφείου της Freebox με ροδάκια και αμορτισέρ, χωρίς μπράτσα, είναι ιδανική για ατελείωτες ώρες που θα κάθεται στο γραφείο του για να ολοκληρώσει τα μαθήματά του.

Αγόρασέ την από 41,90€

Ευέλικτη και πρακτική, υπενδεδυμένη με ύφασμα mesh είναι και η καρέκλα γραφείου Sara με μπράτσα. Ιδανική για να κάνει τις εργασίες του, να διαβάζει τα μαθήματά του και φυσικά στον ελεύθερο του χρόνο να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια στον υπολογιστή,

Αγόρασέ την από 47,50€

Όλα φωτεινά

Αναμφισβήτητα ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητος για ένα ξεκούραστο διάβασμα. Αν το παιδικό γραφείο του παιδιού δεν βρίσκεται κοντά στο παράθυρο θα πρέπει να προμηθευτείτε και ένα φωτιστικό γραφείου. Το φωτιστικό γραφείου της Grundig δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και πολύ λειτουργικό. Μπορεί και φορτίζει το smartphone του ενώ διαθέτει λειτουργία νυχτερινού φωτισμού με ισχύ 10 W ειδικά για να διευκολύνει τα κουρασμένα μάτια.

Αγόρασέ το από 20,76€

Οργάνωση και αποθήκευση

Για να είναι ολοκληρωμένο το παιδικό του γραφείο χρειάζεται μια βιβλιοθήκη. Η βιβλιοθήκη Sarris διαθέτει 4 αποθηκευτικούς χώρους και ένα ντουλάπι, για να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο και να δώσετε μία διαφορετική αίσθηση στο χώρο.

Σε διαστάσεις που χωράει σε όλα τα παιδικά δωμάτια η βιβλιοθήκη σε δρυς χρώμα με κόκκινο ντουλαπάκι αποτελεί ιδανική επιλογή.

Αγοράστε την από 116€