Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η ίδια κρατούσε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή.

Το πρωί της Πέμπτης (8/9) λοιπόν, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε την ανάρτησή της

πηγή in.gr