Και να έφτασε εκείνη η ώρα που το μωρό σας μεγάλωσε τόσο όσο να μπορεί πλέον να βάλει στη διατροφή του κρέμες και επιδόρπια εκτός από το γάλα.

Οι νέες αυτές τροφές όχι μόνο αποτελούν για το παιδί σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών και σιδήρου, αλλά και προετοιμάζουν το παιδί για τη σταδιακή εισαγωγή ακόμα περισσότερων νέων γεύσεων, ενώ παράλληλα το μαθαίνει σιγά σιγά μόνο του να τρώει με το κουτάλι.

Και αν αυτό σας φαίνεται βουνό και έχετε άπειρες ερωτήσεις αν θα του αρέσει ή όχι η Humana είναι εδώ με μια σειρά βρεφικών και παιδικών snak, που σίγουρα θα ξετρελάνουν το μικρό σας.

Ολες τις κρέμες, τις φρουτόκρεμες και τα snak μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIΧ.gr σε συσκευασίες των δύο και μένα απλό κλικ θα φτάσουν έγκαιρα στο σπίτι σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε

Απλά από τον 6ο μήνα και μετά, ο στόχος είναι το ημερήσιο διατροφικό πρόγραμμα να εντάξει σταδιακά όλες τις τροφές.

Πριν αποφασίστε να αγοράσετε μια κρέμα για το παιδί σας, αφενός θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

Εκείνος γνωρίζει καλύτερο το παιδί σας και της διατροφικές τους ανάγκες.

Οταν αγοράζετε κρέμες ή φρουτόκρεμες δείτε με προσοχή τα συστατικά του που αναγράφονται στη συσκευασία.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτές που έχουν ζάχαρη και να προτιμήστε κάποια με φρουκτόζη. Δεν υπάρχει λόγος ειδικά για τον πρώτο χρόνο του μωρού να συνηθίσει σε γλυκαντικές ουσίες, ιδιαίτερα στην ζάχαρη που μόνο βλαβερή μπορεί να είναι.

Σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής, επίσης, μπορείτε να βρείτε κρέμες ρυζάλευρου που δεν περιέχουν ζάχαρη.

Humana Milk Minis με Σιμιγδάλι Βανίλια για 8+ Μηνών 1+1 Δώρο, 3,95€

Σνακ

Δεν χρειάζεται όλη την ώρα το μωρό σας να έχει κάτι στο χέρι και να μασουλάει. Μετά την φρουτόκρεμα, ή μετά το μεσημεριανό του γεύμα, μπορεί να φάει λίγο ψωμί και κάποιο κατάλληλο για την ηλικία του μπισκότο ή να πιει έναν φρεσκοστημένο χυμό.

 

Humana Baby Biscuit με Γεύση Βανίλια 180 gr για 8+ Μηνών 1+1 Δώρο, 11,70€

Οι νέοι Βιολογικοί φρουτοπολτοί Humana σε πρακτική συσκευασία  είναι ιδανική επιλογή για να έχετε πάντα και παντού μαζί σας τα φρούτα του μωρού σας.

Και για να μη βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες τροφές η Humana έχει μπισκότα με γεύση βουτύρου, ένα εναλλακτικό σνακ για το παιδί σας που περιέχει πραγματικό βούτυρο και άλλα  επιλεγμένα συστατικά.

Humana Baby Biscuit με Γεύση Βανίλια 180 gr για 8+ Μηνών 1+1 Δώρο, 3,20€