Παιδικό δωμάτιο! Ενας χώρος παιχνιδιού αλλά και χαλάρωσης για τα παιδιά σας. Ο δικός τους προσωπικός χώρος όπου μπορούν να διαβάσουν, να παίξουν και φυσικά να ξεκουραστούν.

Και αν εσάς σας αρέσει να αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, φανταστείτε πόσο τη λατρεύουν τα παιδιά.

Αλλωστε για την ανανέωση του παιδικού δωματίου δεν χρειάζονται πολλά. Υπάρχουν πολλές πανέμορφες ιδέες για να μεταμορφώσετε το παιδικό υπνοδωμάτιο οικονομικά και με πολύ ευφάνταστους τρόπους.

Και φυσικά όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr όπως και μια μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη, αλλά και έπιπλα, ανανεώνοντας ριζικά εφόσον επιθυμείτε το δωμάτιο του παιδιού σας. Ολα τα προϊόντα που θα επιλέξετε θα φτάσουν έγκαιρα στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε και αν επιλέξετε την μοναδική υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ θα σας παραδοθούν ταυτόχρονα.

1.Αλλάξτε τους τοίχους

Δεν χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους του παιδικού δωματίου αν δεν θέλετε. Με μερικά μόνο αυτοκόλλητα οι τοίχοι θα είναι διαφορετικοί και θα δώσουν μια άλλη νότα μέσα στο δωμάτιο.

Τα αυτοκόλλητα άλλωστε είναι ένας εύκολος  και κυρίως οικονομικός τρόπος  για να ανανεώσετε την διακόσμηση του παιδικού υπνοδωματίου.

Μπορείτε από κοινού να τα επιλέξετε ώστε και εκείνο να εκφράσει την γνώμη του για το τι θέλει να βλέπει στο υπνοδωμάτιο του. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη. Η τοποθέτηση τους είναι πανεύκολη και μπορεί να γίνει ως μια διαδικασία-παιχνίδι με τα παιδιά σας. Μπορείτε να τα βάλετε ακόμα και στην πόρτα του δωματίου του.

Παιδικά Αυτοκόλλητα Τοίχου Ango Flying Animals 18308, 23,99€

2. Δώστε φως στο χώρο του

Δημιουργήσετε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο των παιδιών σας. Διακοσμήστε το παιδικό τους δωμάτιο με τα κατάλληλα παιδικά φωτιστικά για την ηλικία και τις ανάγκες τους.

Διαλέξτε φωτιστικά για τον τοίχο ή το γραφείο, βάλτε λαμπάκια led  που θα βρείτε σε υπέροχα χρώματα και σχέδια.

Για να αποφύγετε τα ατυχήματα ωστόσο επιλέξτε φωτιστικά τα οποία είναι ανθεκτικά και δεν σπάνε ,όπως ξύλο και πλαστικό ,αποφεύγοντας υλικά όπως γυαλί και πηλό, τα οποία σπάνε εύκολα και θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του παιδιού σας.

Τα παιδιά συνήθως φοβούνται το σκοτάδι και τη μοναξιά της νύχτας. Γι αυτό κάντε το παιδί σας να αισθάνεται ασφάλεια στον χώρο του κατά τις βραδινές ώρες χρησιμοποιώντας ευχάριστα φωτάκια νυκτός ή φωτιστικά με ζωάκια και όμορφα σχέδια, πρίγκιπες, παιδικούς ήρωες των παραμυθιών ώστε να νοιώθουν οικεία και ασφάλεια.

Παιδικό Φωτιστικό Lucy Φεγγάρι, 7,35€

3.Οργάνωση και τακτοποίηση

Παιχνίδια, βιβλία, ρούχα κ.α. είναι διάσπαρτα στον χώρο και η τακτοποίηση του δωματίου για σας είναι πονοκέφαλος. Υιοθετήστε λοιπόν έξυπνες λύσεις και οργανώστε το δωμάτιο του με παιδικά κουτιά αποθήκευσης που θα βρείτε σε διάφορα σχέδια.

Προμηθευτείτε καλάθια με καπάκι σε χρώματα στις ίδιες αποχρώσεις με το δωμάτιο και αποθηκεύστε ανά είδος εκεί τα πράγματα και έτσι το πάτωμα θα είναι ελεύθερο για να παίζει το παιδί.

Καλάθι 3 Sprouts Αποθήκευσης Παιχνιδιών Στρόγγυλο Lion Yellow 0812895001099 32,90€

Υπάρχουν πάνινες ή πλαστικές παιχνιδοθήκες για να βάλετε μέσα ότι παιχνίδι μπορεί να υπάρχει σκόρπιο στο δωμάτιο του παιδιού.

Καρφιτσωμένος Γάτος – Σάκος Αποθήκευσης Παιχνιδιών – Γκρι Αστέρια, 42€

Φυσικά υπάρχει πάντα και η λύση του χαλί παιχνιδιού  που είναι ταυτόχρονα και τσάντα, η οποία μπορεί μέσα της να συγκεντρώσει πληθώρα παιχνιδιών.

Αναδιπλούμενο Χαλί Παιχνιδιών Τσάντα Αποθήκευσης με Διάμετρο 140cm σε Μπλε Χρώμα , 11,43€

4. Βάλτε παζλ αντί για χαλιά

Μια έξυπνη λύση στη περίπτωση μάλιστα που το δωμάτιο του παιδιού σας είναι μικρός είναι η αντικατάσταση του παιδικού χαλιού με παζλ δαπέδου.

Τα χρώματα στα παζλ όχι μόνο θα ενθουσιάσουν τα παιδιά εξαιτίας των διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων αλλά προσφέρουν 100% ασφάλεια και προστασία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους.

Παζλ Δαπέδου Zita Toys Οχήματα 10τμχ, 6,98€

5.Νέα λευκά είδη

Μεταμορφώστε το δωμάτιο του με απλές πρακτικές λύσεις .

Επιλέξτε για παράδειγμα νέα σεντόνια και πάπλωμα για το παιδί σας με πιο λιτά στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τις κουρτίνες σε νέες με όμορφα χρώματα και χωρίς σχέδια για να έχουν μια μακροχρόνια χρήση. Τέλος, μην ξεχάσετε να αλλάξετε και το κεντρικό χάλι του υπνοδωματίου σε ένα με πιο γήινους τόνους και όμορφα σχέδια.