Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο. Αλλά από τότε που έγινε μητέρα αναφέρει ότι οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει. Το μοντέλο μίλησε για το θέμα σε ένα εξώφυλλο για το τεύχος Νοεμβρίου του Harper’s Bazaar.

Μιλώντας για τον γιο της, επεσήμανε ότι πρόκειται για την κορυφαία της προτεραιότητα και ότι την έκανε να επαναξιολογήσει τι είναι σημαντικό για εκείνη. Ενώ η Έμιλι έχει ομολογουμένως αγαπήσει τη μητρότητα, έχει περάσει και αρκετές δυσκολίες στον γάμο της.

Η Έμιλι λατρεύει την μητρότητα παρά τις δυσκολίες

Τον Ιούλιο, δημοσιεύματα που επεσήμαναν ότι ο σύζυγός της ήταν άπιστος, είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι διαδικτυακές φήμες ανέφεραν ότι είχε σχέση με μια σερβιτόρα στη γειτονιά τους στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε ότι η Έμιλι είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου και ο Σεμπάστιαν είχε μετακομίσει από το κοινό τους διαμέρισμα.

Αν και η Έμιλι δεν έχει σχολιάσει ευθέως όσα λέγονται περί απιστίας, αναφέρθηκε τον Σεπτέμβριο ότι υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα. Ορισμένες πηγές αναφέρουν τώρα τον Σεμπάστιαν ως τον «πρώην σύζυγό» της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Λίγο αφότου κυκλοφόρησαν οι φήμες για απιστία, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι η Έμιλυ έκανε like σε αναρτήσεις στα social media σχετικά με τον χωρισμό τους, κίνηση που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Πιο πρόσφατα, η Έμιλι δημοσίευσε ένα TikTok που φαινομενικά αναφερόταν στον Sebastian. Ωστόσο, εν μέσω εικασιών στα σχόλια, η ίδια αποποιήθηκε την ευθύνη, αποκαλώντας το TikTok «απλώς ένα αστείο».

Στον απόηχο του διαζυγίου της, φήμες την θέλουν να έχει βγει ραντεβού με διάφορες διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Μπραντ Πιτ, αν και δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο.

Όμως, ενώ η Έμιλι μπορεί να μην απολαμβάνει πλέον τον έγγαμο βίο, είναι ξεκάθαρο ότι λατρεύει τη μητρότητα.