Ο ερχομός ενός μωρού γεμίζει χαρά όχι μόνο τους μελλοντικούς γονείς, αλλά και τους φίλους της οικογένειας. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα το λεγόμενο baby shower, ένα πάρτι για τον εορτασμό της επικείμενης γέννησης ενός νέου μωρού.

Φυσικά στο επίκεντρο του πάρτι βρίσκεται η μέλλουσα μαμά που μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους της μοιράζετε τις σκέψεις και ιδέες της για τον μωρό της, ενώ περνά ευχάριστα στιγμές με τα κοντινά της άτομα.

Αυτός είναι και ο σκοπός ενός baby shower. Είναι οι οικογένεια και οι φίλοι να δείξουν συναισθηματική υποστήριξη στη μαμά και ταυτόχρονα οι μελλοντικοί γονείς να συγκεντρώσουν πολλά από τα αντικείμενα που απαιτούνται για τη φροντίδα ενός μωρού, ως δώρα.

Αλλωστε η λέξη «Shower» σημαίνει στα ελληνικά μπόρα και προσδιορίζει μεταφορικά τη βροχή δώρων που δέχεται η μέλλουσα μαμά ως ένδειξη αγάπης.

Εάν σκέφτεστε ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για το shower party θα σας δώσουμε μια κατεύθυνση για να κάνετε ένα ξεχωριστό και χρήσιμο δώρο στη μαμά για το μωρό της! Να θυμάστε ότι τα βρεφικά παιχνίδια είναι πάντα μια καλή επιλογή που θα ενθουσιάσουν κυρίως τους λιλιπούτειους φίλους σας.

Και φυσικά όλα αυτά και πολύ περισσότερα θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να διαλέξετε το κατάλληλο δώρο που θα κάνετε στη μέλλουσα μαμά για το νεογέννητο μωράκι της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και αυτά θα φτάσουν στην πόρτα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και αν επιλέξετε την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA θα παραλάβετε τα δώρα της ταυτόχρονα, όλα σε μια παραγγελία.

Για την επιλογή του δώρου σας, θα πρέπει πρώτα να βολιδοσκοπήσετε τη μέλλουσα μαμά.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μάθετε πληροφορίες σχετικά με το τι χρειάζεται περισσότερο, τι θα την έκανε χαρούμενη, τι έχει ήδη προμηθευτεί.

Αν μάλιστα γνωρίζεται και κάποιους από τους παρευρισκόμενους στο σπίτι καλό θα ήταν να συζητήσετε μαζί τους, ώστε να μην αγοράσετε τα ίδια πράγματα.

Στη συνέχεια, προφανώς θα πρέπει να σκεφτείτε το πόσα χρήματα θα διαθέσετε. Υπάρχουν πολύ όμορφες και πρωτότυπες οικονομικές επιλογές δώρου που μπορούν να εξυπηρετήσουν αφάνταστα μία μαμά, αλλά και δώρα με μεγαλύτερο κόστος τα οποία θα συντροφεύουν το μωράκι για όλη τη νηπιακή και βρεφική του ηλικία.

Μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν να επιλέξετε βρεφικά παιχνίδια, τα οποία θα χρειαστεί σίγουρα το μωρό μετά τις πρώτες βδομάδες ζωής του ή ακόμα και στράτες, περπατούρες, παιχνίδια.

Για να σας βοηθήσουμε προτείνουμε να διαλέξετε είδη που θα φτιάξουν την προίκα του μωρού. Όπως για παράδειγμα ένα σετ σεντόνια, ή ένα πάπλωμα για την κούνια του.

Βρεφικά Σεντόνια Κούνιας Σετ Kentia Pony 3τμχ 120x170cm Ροζ, 31,20€

Ιδιαίτερα χρήσιμες  είναι οι βρεφικές πετσέτες και τα μπουρνούζια, τα οποία είναι απαραίτητα για το καθημερινό μπάνιο των μωρών.

 

Σετ Βρεφικές Πετσέτες Dimcol Unicorn Princess 77 Εκρού 2τμχ, 17,90€

Μια εξαιρετική ιδέα και πολύ χρήσιμη για τη μαμά θα είναι ένα μάρσιπο για τις πρώτες βόλτες τους.

Μάρσιπος Bebe Stars Κλασικός Up & Go Γκρι 220-186, 39,60€

Και για να κοιμάται ήσυχα το νεογέννητο κάντε δώρο ένα υπέροχο μόμπιλε κούνιας που παίζει γλυκές μελωδίες ύπνου.

Κρεμαστό Βρεφικό Παιχνίδι Baby Clementoni Βρεφικό Περιστρεφόμενο Skydreams – Sweet Cloud Cot Mobile, 31,95€