Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, καθώς επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Inglesina, έχοντας αποσπάσει 6 εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσά βραβεία για το καλύτερο σύστημα μεταφοράς Aptica XT Quattro, το καλύτερο ελαφρύ καρότσι Quid² και το καλύτερο αξεσουάρ ταξιδιού το πτυσσόμενο καρεκλάκι φαγητού Fast, με ασημένιο βραβείο για ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Copernico αλλά και χάλκινα βραβεία για ένα από τα καλύτερα καρότσια περιπάτου Now καθώς και ένα από τα καλύτερα συστήματα μεταφοράς ταξιδιού Electa Quattro, συνεχίζει δυναμικά το έργο της δεσμευόμενη στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου.

 

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica XT Quattro κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Travel System.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica XT Quattro της Inglesina όταν κυκλοφόρησε έγινε επιτυχία, καθώς περιλαμβάνει ένα off road καρότσι! Σήμερα, οι άνθρωποι προσθέτουν στον τρόπο ζωής τους όλο και περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες και επιλέγουν να κάνουν μεγάλες βόλτες με το μωρό τους, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να έχουν ένα καρότσι ικανό να προσαρμόζεται σε διαφορετικά εδάφη. Οι δραστήριοι άνθρωποι που κάνουν αρκετά ταξίδια στην εξοχή το βρίσκουν εξαιρετικό και κατάλληλο για τις εξορμήσεις τους.
Το καρότσι διαθέτει αποκλειστικό σύστημα Adaptive Cruise, για να είναι ευέλικτο και να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο, παρέχοντας εύκολη οδήγηση ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες! Διαθέτει μεγάλους τροχούς με ελαστικά από καουτσούκ που μειώνουν τους κραδασμούς & σύστημα ανεξάρτητων αναρτήσεων, αναγνωρισμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που του επιτρέπουν να κινείται δυναμικά και με άνεση σε όλα τα εδάφη. Το σύστημα περιλαμβάνει πορτ-μπεμπέ, Welcome Pad™ και στρώμα, stand up, καρότσι & κάθισμα αυτοκινήτου.

Το καρότσι περιπάτου Quid² κέρδισε επίσης το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Pushchair.

Το καρότσι Quid² είναι εξαιρετικά μικρό και ελαφρύ, ιδανικό για να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο ακόμα και με το αεροπλάνο αφού οι διαστάσεις του, είναι στις επιτρεπόμενες διαστάσεις χειραποσκευών εντός της καμπίνας του αεροπλάνου! Ανοίγει και κλείνει εύκολα με μόνο ένα χέρι για να προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στη χρήση, ενώ στέκεται όρθιο όταν είναι κλειστό. Η κεκλιμένη θέση του καθίσματος επιτρέπει στο παιδί να κάθεται σωστά προσφέροντάς του άνεση και ευεξία. Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα με δείκτη προστασίας UPF 50+ για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UV. Αυτά που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι ότι ζυγίζει μόλις 5,9 κιλά, είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι τα 22 κιλά καθώς και οι νέες διαστάσεις των εμπρόσθιων τροχών του και οι αναρτήσεις εξασφαλίζουν άνετες βόλτες.

Στην κατηγορία Best Travel Accessory το χρυσό βραβείο κατέκτησε το καρεκλάκι Fast.

Το πτυσσόμενο καρεκλάκι Fast ευνοεί την οικογενειακή αρμονία γιατί όταν το παιδί τρώει μαζί με τους ενήλικες αισθάνεται ότι εμπλέκεται με την οικογένειά του. Τοποθετείται στο τραπέζι και μετατρέπει κάθε γεύμα σε μία σημαντική στιγμή που μοιράζεται ολόκληρη η οικογένεια, είτε στο σπίτι είτε έξω. Το Fast είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό καρεκλάκι κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών έως 15 κιλά που χάρη στην ψηλή πλάτη και την έξτρα επένδυση, εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση για κάθε γεύμα και δραστηριότητα. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση και διαθέτει μία ενσωματωμένη τσάντα για να μεταφέρεται οπουδήποτε. Είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στα ταξίδια, στις διακοπές, στα εστιατόρια και οπουδήποτε αλλού!

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Car Seat κατέκτησε το Copernico.

Με το περιστρεφόμενο παιδικό κάθισμα 360° Copernico, η τοποθέτηση του μωρού στο κάθισμα του αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Εύκολη αλλαγή φοράς του καθίσματος, χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεσή του και εύκολη τοποθέτηση του παιδιού. Εγκεκριμένο σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό ECE R129/03 είναι κατάλληλο προς χρήση για μωρά από 40εκ. μέχρι τα 145 εκ, δηλαδή από τη γέννηση και μέχρι τα 12 έτη, κατά προσέγγιση. Η εγκατάστασή του στο αυτοκίνητο γίνεται με φορά αντίθετη από την κατεύθυνση κίνησης του αυτοκινήτου από τα 40 έως 105 εκ., τουλάχιστον έως 15 μηνών, ενδεικτικά έως 75 εκ. ύψος. Ενώ, προς την κατεύθυνση κίνησης του αυτοκινήτου γίνεται από τα 76 έως 105 εκ. ύψος, δηλαδή μετά τους 15 μήνες. Από τα 40 έως 105 εκ. είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με ζώνες ασφαλείας και συνδέσεις Isofix και πόδι στήριξης. Από τα 100 έως 145 εκ. είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου και τις συνδέσεις Isofix. Η μετακίνηση του μωρού σας στο αυτοκίνητο γίνεται παιχνιδάκι και το μωρό σας είναι πάντα άνετο στο εργονομικό του κάθισμα!

Το σύστημα μεταφοράς Electa Quattro κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Travel System.

Μικρό σπίτι; Στενό ασανσέρ; Πολλά σκαλιά; Καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη με λεωφορείο, τρόλεϊ, μετρό, τραμ ή αυτοκίνητο;
Η απάντηση είναι το σύστημα μεταφοράς Electa Quattro της Inglesina, για τους νέους γονείς που ζουν στους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης και αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις της, και δεν θέλουν να θυσιάσουν την άνεση και ευεξία του παιδιού τους. Το καρότσι Electa διαθέτει έναν απίστευτα ελαφρύ και εκπληκτικά μικρό σκελετό, που ανοίγει, κλείνει και οδηγείται με το ένα χέρι, με σύστημα εύκολης σύνδεσης και αποσύνδεσης για το κάθισμα και ιδιαίτερη ευκολία στον χειρισμό. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση έως και 22 κιλά βάρος, κατά προσέγγιση 4 ετών. Το σύστημα μεταφοράς περιλαμβάνει πορτ-μπεμπέ, Welcome Pad™ και στρώμα, stand up, καρότσι & κάθισμα αυτοκινήτου.

Τέλος, με χάλκινo βραβείο επίσης βραβεύτηκε το καρότσι περιπάτου Now στην κατηγορία Best Stroller.

Το Now είναι το νέο ελαφρύ και compact καρότσι που ήρθε για να κάνει τις μέρες των γονιών πιο ξέγνοιασες καθώς είναι το πρώτο καρότσι που διπλώνει μόνο του, με ένα άγγιγμα. Μεταφέρεται παντού χάρη στο χαμηλό βάρος του μόλις 7,2 κιλά και το εξαιρετικά compact μέγεθος του όταν είναι κλειστό. Είτε με τη θέση όρθια ή σε ανάκληση είτε με εντελώς ανοιχτή ή κλειστή κουκούλα, είτε με μη ευθυγραμμισμένους τροχούς, διπλώνει και στέκεται όρθιο μόνο του. Η μοναδική λειτουργία αυτόματης αναδίπλωσης του δεν θυσιάζει την άνεση αντιθέτως χάρη στις γενναιόδωρες διαστάσεις του καθίσματος αλλά και της πλάτης, είναι ιδανικό και για μεγαλύτερα παιδιά. Είναι κατάλληλο από τη γέννηση έως τα 22 κιλά. Όπως όλα τα καρότσια της Inglesina, έτσι και η κουκούλα του Now είναι κατασκευασμένη από ύφασμα με δείκτη προστασίας UPF 50+ για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UV.