Τώρα τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν μερικά από τα πιο θαυμαστά μέρη του πλανήτη μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων PLAYMOBIL Wiltopia. Μαζί με την οικογένεια Palmer θα ταξιδέψουν σε προστατευόμενες περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο και θα γνωρίσουν τα ζώα που κατοικούν εκεί. Πρώτη στάση: ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:

Η Wiltopia είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που κατασκευάζεται από 80% βιώσιμο υλικό κατά μέσο όρο. Έχουμε χρησιμοποιήσει υλικά PCR – δηλαδή πλαστικά που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από τους καταναλωτές και έχουν επιστρέψει στην ανακύκλωση – καθώς και πλαστικά βιολογικής βάσης. Και όλα αυτά χωρίς να έχει γίνει καμία αλλαγή στα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της PLAYMOBIL.

ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAYMOBIL:

Η Wiltopia μεγαλώνει μαζί με τα παιδιά σε έναν κόσμο όπου τα ζώα και η φύση προστατεύονται. Σε αυτό το πλαίσιο η PLAYMOBIL συνεργάστηκε με την Coolrec, εταιρία εξειδικευμένη σε θέματα ανακύκλωσης παλαιών ψυγείων. Με προηγμένες τεχνικές μηχανικής ανακύκλωσης τα παλιά πλαστικά μετατρέπονται σε κόκκους, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε ζωάκια, δέντρα και καλύβες του Αμαζονίου! Αν θέλετε να μάθετε πώς γίνεται αυτό, δείτε αυτό το βίντεο (διάρκεια 1:30’).

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

27 σετ άγριων ζώων από όλο τον κόσμο και 7 μεγαλύτερα σετ PLAYMOBIL βρίσκονται ήδη στα καταστήματα παιχνιδιών και περιμένουν τα παιδάκια από 4 ετών που θέλουν να παίξουν μαζί τους, να τα προσθέσουν στη συλλογή τους και να μάθουν περισσότερα για αυτά. Κάθε σετ ζώου περιέχει και μια συλλεκτική κάρτα με QR code που οδηγεί σε ένα app με πληροφορίες, ηχητικά κλιπ, αλλά και AR προβολής του ζώου. Τώρα μπορούμε να βγάλουμε selfie με μία καμηλοπάρδαλη!

Τα 7 μεγάλα σετ με κτίρια και φιγούρες κρύβουν κι άλλες εκπλήξεις! Μία αληθινή πυξίδα και ένα φωτάκι νύχτας είναι δύο από τα πολλά μυστικά που θα ανακαλύψουν τα παιδιά εξερευνώντας τον Αμαζόνιο με τo PLAYMOBIL Wiltopia.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη σειρά εδώ, να κατεβάσετε φωτογραφίες και κείμενα σχετικά με το PLAYMOBIL Wiltopia από εδώ και να δείτε το TV Spot εδώ: