Υλικά για 4 άτομα

600 ml κρέμα γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα

6 κ.σ. ζάχαρη

4 κ.σ. κορν φλάουρ

Λίγη βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση

Αναμείξτε τη ζάχαρη και το 1/3 της κρέμας γάλακτος σε ένα μπολ, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά την υπόλοιπη κρέμα, τη βανίλια και το κορν φλάουρ και έπειτα προσθέστε το μείγμα της ζάχαρης ανακατεύοντας διαρκώς. Όταν αρχίσει να πήζει αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά. Θρυμματίστε τα μπισκότα, μοιράστε τα σε ποτηράκια και περιχύστε τα με την κρέμα. Μεταφέρετέ τα στο ψυγείο και αφήστε τα να κρυώσουν τουλάχιστον για δύο ώρες, ώστε η κρέμα να σφίξει καλά.