Υλικά

200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη, ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας σας

2 ασπράδια αυγού

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά για να κάψει.

Σε ένα μπολ προσθέστε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάστε μικρά μπαλάκια.

Μεταφέρετέ τα στο τηγάνι με το καυτό λάδι.

Τηγανίστε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Αφαιρέστε και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.