Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Οικογενειακές στιγμές, γέλια, φαγητό, χαρά και… δώρα! Αλίμονο, αν ξεχνούσαμε τα δώρα. Υπάρχουν τόσες επιλογές και η αλήθεια είναι πως τα δώρα των Χριστουγέννων είναι λίγο πιο ξεχωριστά και όμορφα, λόγω της γιορτινής διάθεσης που τα συνοδεύει.

Εσύ, έχεις βρει τι θα πάρεις αυτές τις γιορτές; Για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή τι να διαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρακάτω θα βρεις 10 δικές μας προτάσεις, ώστε να πάρεις ιδέες και να κάνεις τα καλύτερα δώρα σε όλους!

Χριστούγεννα σημαίνει παιχνίδι!

Το παιχνίδι δεν έχει ηλικία, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με τον STEM Ρομποτικό Βραχίονα, ένα μίγμα παιχνιδιού και μάθησης που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Είναι η κατάλληλη εισαγωγή στη ρομποτική, προσφέροντας κομμάτι-κομμάτι έναν ρομποτικό βραχίονα με γάντζο που μέσα σε λίγες ώρες συναρμολόγησης θα είναι πλήρως λειτουργικός για να χρησιμοποιείται μέσα από τους μοχλούς στη βάση του.

Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, η νέα γενιά Pokemon έφτασε! Τα νέα Pokemon Scarlet & Violet είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για Nintendo Switch και προσκαλούν τους παίκτες στην ηλιόλουστη Paldea. Διαλέγοντας ανάμεσα στα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly για αρχικό Pokemon που θα συνοδεύει τους παίκτες, επόμενο βήμα είναι η αρχή μιας επικής περιπέτειας δίχως προηγούμενο, καθώς ένα τεράστιο μυστήριο που αγγίζει το παρελθόν και το μέλλον, εκτυλίσσεται στην Paldea.

.

Για… μεγαλύτερα παιδιά, το νέο God of War Ragnarok είναι το παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από το ράφι κανενός gamer. Η επική ιστορία του Kratos και του Atreus κορυφώνεται, όταν πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι με την οργή του σκανδιναβικού πάνθεον. Ο πάλαι ποτέ Θεός του Πολέμου υψώνει το τσεκούρι του και ρίχνεται στη μάχη, για να γλιτώσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τον γιο του, όπως κι ολόκληρο τον κόσμο, από ένα φρικτό μέλλον.

Ο σύμμαχος στην καθημερινότητα!

Τα smartwatches προσφέρουν πλειάδα ευκολιών σε καθημερινή βάση κι έτσι ορισμένα, όπως το Samsung Galaxy Watch 5 44mm, κερδίζουν τα βλέμματα και κοσμούν τους καρπούς πολλών. Εξοπλισμένο με Wear OS, δίνει πρόσβαση σε εφαρμογές του Google Play Store και μαζί με αυτό, πρωτοφανή ελευθερία στον χρήστη. Από μουσική έως φωτογραφίες και βίντεο, μέχρι εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και κλήσεις απευθείας από το ρολόι, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και συναρπαστικές. Για τους «gadgetάκηδες» της οικογένειας, είναι το δώρο που θα τους κάνει να νιώσουν σαν μικρά παιδιά, εξερευνώντας κάτι φανταστικό και νέο.

.

Μια ακόμη κομψή και στιλάτη επιλογή, είναι το Huawei Watch GT 3, το οποίο μοιάζει με ένα πολυτελές παραδοσιακό ρολόι, όμως μέσα του κρύβει αισθητήρες ακριβείας και μια μεγάλη μπαταρία που προσφέρει αυτονομία έως και 14  ημερών. Προσφέρει και χρήσιμες λειτουργίες για την καθημερινότητα, όπως ειδοποιήσεις και τη δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις απευθείας από το ρολόι. Για άτομα που αθλούνται ή θέλουν να παρακολουθούν τις μεταβολές στη φυσική τους κατάσταση με ευκολία και λεπτομέρεια, το συγκεκριμένο smartwatch είναι η λύση.

Βοήθησέ τους να δημιουργήσουν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες!

Τι είναι οι γιορτές χωρίς μουσική; Η πιο εύκολη απάντηση είναι, «πιο βαρετές». Με το JBL Go 3, όμως, τέτοια σενάρια αποφεύγονται. Ένα φορητό ηχείο για δώρο είναι μια άριστη πρόταση, αφού θα μπορεί να συνοδεύει το αγαπημένο σου πρόσωπο οπουδήποτε βρεθεί, από την εκδρομή στα χιόνια έως τον περίπατο στην εξοχή ή το μπαλκόνι, ακουμπισμένο δίπλα στο φλιτζάνι ζεστού καφέ. Συνδέεται εύκολα και ασύρματα με κινητά, υπολογιστές και άλλες πηγές που διαθέτουν Bluetooth, ενώ διαθέτει προστασία στο νερό και τη σκόνη για να… κυκλοφορεί άφοβα ακόμη και στη βροχή.

.

Στις εξορμήσεις με όλη την παρέα ή την οικογένεια, μια καλή φωτογραφία είναι… νόμος. Τι καλύτερο από μια Polaroid Now; Μετά το «κλικ», σε λίγα δευτερόλεπτα βγαίνει το χαρτάκι και σιγά-σιγά εμφανίζεται η εικόνα επάνω του. Η φωτογραφία μπορεί κάλλιστα να μπει σε κάδρο, σε πινακάκι φελλού ή ακόμη και στο πορτοφόλι, αποτυπώνοντας μια μοναδική, γιορτινή στιγμή που θα φέρνει χαμόγελα όποτε τη βλέπει.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε ημέρα!

Δεν είναι μυστικό πως τα laptops και tablets έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών. Οπότε, μια αξιόπιστη και αποδοτική συσκευή θα λύσει τα χέρια όποιου την βρει… κάτω από το δέντρο και μάλιστα, θα τον συντροφεύει για πολλά χρόνια. Μια τέτοια πρόταση είναι το Microsoft Surface Go 3, ένα υβρίδιο tablet και laptop που έρχεται με εγκατεστημένα Windows και κατ’ επέκταση, εύκολη πρόσβαση σε όσα προσφέρει ένας υπολογιστής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και άλλα αξεσουάρ, σαν κανονικό laptop, αλλά κι εντελώς αυτόνομα ως tablet, συνδυάζοντας δύο σε ένα με τον πλέον έξυπνο τρόπο.

.

Μια άλλη ιδέα, σε παρόμοια μήκη κύματος, είναι το Apple iPad Air, το δημοφιλές tablet της Apple που εξοπλίζεται με πανίσχυρο επεξεργαστή, πανέμορφη οθόνη, ποιοτική κάμερα και ένα λειτουργικό σύστημα απλό κι εύχρηστο για τον καθένα. Από μαθητές και φοιτητές έως επαγγελματίες ή απλώς ανθρώπους που θέλουν μια αξιόπιστη λύση για να ενημερώνονται, ψυχαγωγούνται και διασκεδάζουν, το iPad Air είναι μια άριστη πρόταση, αφού μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί με πληκτρολόγιο για να λειτουργήσει σαν υπολογιστής. Φυσικά, έχει άψογη συνεργασία με iPhone και Mac ή MacBook, οπότε συμπληρώνει τέλεια το οικοσύστημα για άτομα που ήδη έχουν βάλει την Apple στη ζωή τους.

Συνδυασμός που θα τους… απογειώνει!

Πιστό στο ραντεβού του, το νέο Apple iPhone 14 είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις για δώρο που δεν πρόκειται να αφήσει οποιονδήποτε με κάτι λιγότερο από ένα πλατύ χαμόγελο. Οι κάμερές του ανταγωνίζονται επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, με αμέτρητες δυνατότητες που οι πιο δημιουργικοί τύποι θα λατρέψουν. Από πλευράς επιδόσεων, δεν υπάρχει σύγκριση ενώ η οθόνη του είναι οριακά «κόσμημα». Με την κατάλληλη θήκη για επιπλέον χρώμα αλλά και προστασία, είναι το απόλυτο δώρο που μπορείς να κάνεις.

.

Κι αν πρόκειται για άτομο που έχει ήδη iPhone, τι κάνεις; Φροντίζεις να του πάρεις ένα Apple Watch Series 8, το κορυφαίο smartwatch που προσφέρει ονειρεμένες δυνατότητες. Πλήρης εικόνα της φυσικής κατάστασης, έξυπνες λειτουργίες για εύκολο προγραμματισμό καθημερινότητας, υποστήριξη πολλών εφαρμογών κι ακόμη περισσότερα, θα βρίσκονται στον καρπό του. Από μεταλλικά μπρασελέ έως δερμάτινα λουράκια, μπορεί να εξοπλιστεί με οτιδήποτε εξυπηρετεί την περίσταση κι έτσι είναι τόσο ένα επίσημο ρολόι, όσο κι ένα ρολόι για την προπόνηση.