Ώρα για αίνιγμα: ποιο είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που το εκτιμούν οι γονείς όσο και τα παιδιά, είναι εξίσου πρακτικό και διασκεδαστικό, χρησιμοποιείται για καιρό χωρίς να καταντά βαρετό και μεταμορφώνει με μια κίνηση το παιδικό δωμάτιο; Αν απαντήσατε «ένα σετ λευκών ειδών υψηλής ποιότητας», συγχαρητήρια! Βρήκατε το σωστό.

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο της χειμερινής συλλογής της NEF-NEF Homeware βρήκαμε πράγματι πολλές εκπληκτικές επιλογές, από 100% βαμβάκι, ικανές να χαρίσουν σε παιδιά κάθε ηλικίας τον πιο άνετο ύπνο, αλλά και να δώσουν στον χώρο τους μια παιχνιδιάρικη νότα. Αγαπημένοι ήρωες, ευφάνταστα σχέδια και όμορφα χρώματα, εξάπτουν την παιδική φαντασία, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και κάνουν χαρούμενους τους γονείς, που πάντα θέλουν ένα ακόμη σετ σεντονιών – που μπορεί να μεταφραστεί σε ένα πλυντήριο λιγότερο.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία από σετ σεντονιών της NEF-NEF Homeware επιλέξαμε ορισμένα από τα αγαπημένα μας. Όμως συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ρίξετε και μόνοι σας μια ματιά στον πλούσιο κατάλογο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 για ακόμη περισσότερες ιδέες γεμάτες φαντασία και θαλπωρή.

Δώρα για τα πρώτα τους Χριστούγεννα…

… αλλά και τα δεύτερα και τα τρίτα. Ειδικά στην περίπτωση των βρεφών, τα σεντονάκια είναι η ιδανική επιλογή δώρου για τα Χριστούγεννα, αφού εκτός από fun είναι και απολύτως απαραίτητα. Και σε αντίθεση με τα φορμάκια, θα τους κάνουν και του χρόνου. Στην περίπτωση που πρόκειται για ένα βρέφος λίγων μηνών, κάνετε την επιλογή σας με βάση το γούστο των γονιών. Τα νήπια ίσως έχουν αποκτήσει ήδη τις δικές τους απόψεις για το θέμα, αν και γενικώς το ροζ για τα κορίτσια και το μπλε ή το πράσινο για τα αγόρια αποτελούν ασφαλείς επιλογές.

Βρεφικά σετ σεντονιών κούνιας 3 τεμαχίων Monstermania

Σε κοριτσίστικη και αγορίστικη εκδοχή, αυτό το φανταστικό σετ απεικονίζει τα πιο χαριτωμένα τερατάκια – και προσφέρει άνετες και 100% βαμβακερές αγκαλιές.

Περιλαμβάνει κατωσέντονο και πανωσέντονο διάστασης 120×170 εκατοστών και μια μαξιλαροθήκη διάστασης 30×40 εκατοστών.

Βρεφικό σετ σεντονιών κούνιας 3 τεμαχίων Sky Serenity

Γλυκά ζωάκια σε απαλές αποχρώσεις θα χαλαρώσουν ακόμη και το πιο δραστήριο πιτσιρίκι, ενώ η εξαιρετική ποιότητα του βαμβακερού σετ θα του χαρίσει τα πιο όμορφα όνειρα. Όταν μεγαλώσει λιγάκι, το άνετο σετ θα γίνει η αφορμή για να μάθει να ξεχωρίζει τον ελέφαντα από τον ιπποπόταμο και να ζωγραφίζει τα πρώτα του συννεφάκια.

Βρεφικό σετ σεντονιών κούνιας 3 τεμαχίων Sparkle Friends

Το πλούσιο μωβ συναντά το εντυπωσιακό κίτρινο και μια φαλαινίτσα κάνει βόλτα στον ουρανό με τη βοήθεια των αστεριών. Παρά τις έντονες αποχρώσεις του, το κομψό σετ διατηρεί τη διακριτικότητά του και εξάπτει την παιδική φαντασία χωρίς να διαταράσσει τη νυχτερινή γαλήνη.

Βρεφικό σετ σεντονιών κούνιας 3 τεμαχίων Spy Squad

Σκυλάκια και γατάκια αναλαμβάνουν ρόλο… ντέτεκτιβ και απαλών συντρόφων, σε αυτό το σετ σεντονιών που – όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδικά σετ της NEF-NEF Homeware – αποτελείται από 100% βαμβάκι. Η ρετρό αίσθηση και οι όμορφοι γήινοι τόνοι του σετ ταιριάζουν γάντι σε κάθε σπίτι.

Δώρα για μεγαλύτερα παιδάκια

Στην προσχολική και τη σχολική ηλικία, τα παιδιά ξέρουν πλέον καλά τι τους αρέσει και τι όχι. Αξίζει, λοιπόν να επιλέξουμε σετ λευκών ειδών με βάση το γούστο και τα ενδιαφέροντά τους, δίνοντας στο δωμάτιό τους μια έξτρα νότα προσωπικότητας.

Παιδικά σεντόνια μονά Girlfriends

Μήπως η μικρή αποδέκτρια του δώρου σας είναι αχώριστη με την κολλητή της ή την αδερφή της; Ίσως τότε δει κάτι από τον εαυτό της στο όμορφο σετ σεντονιών Girlfriends. Αν θέλετε να κάνετε και ένα επιπλέον βήμα, το σετ συνδυάζεται και με παπλωματοθήκη ή ακόμη και με κουβερτοπάπλωμα με το ίδιο σχέδιο.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό City Scaters

Υπάρχει κάτι πιο cool από το skate; Πολλά παιδιά θα σας απαντήσουν πως όχι. Αν ξέρετε ότι το πιτσιρίκι που θα συναντήσετε έχει το δικό του πατίνι ή rollers – ή ότι θα ήθελε πολύ να τα αποκτήσει – το συγκεκριμένο σετ είναι δεδομένο ότι θα του ταιριάξει.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό Fashion Blogger

Η μικρή fashionista της καρδιάς σας είναι σίγουρο ότι θέλει κάτι τόσο ροζ και στυλάτο όσο το συγκεκριμένο σετ σεντονιών της NEF-NEF. Κι αν το ενδιαφέρον της για τη μόδα συνεχιστεί καθώς μεγαλώνει, σε λίγα χρόνια θα μπορεί να εκτιμήσει και την εξαιρετική ποιότητα των 100% βαμβακερών υφασμάτων του.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό Sports

Πώς μπορεί να συμβιβαστεί η αγάπη του παιδιού για τη μπάλα με την έμφαση που δίνουν οι γονείς στο design; Με ένα σετ σεντονιών που γιορτάζει τον αθλητισμό μέσα από τα πιο χαριτωμένα σχέδια, στην πιο κομψή μπλε απόχρωση.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό Dance

Κάθε μικρή μπαλαρίνα θα κάνει πιρουέτες από τη χαρά της βλέποντας τα λεπτεπίλεπτα σχέδια που επέλεξε η NEF-NEF για τα συγκεκριμένα σεντόνια. Νεραϊδένια και απολύτως κοριτσίστικα, χαρίζουν στο παιδικό δωμάτιο την ατμόσφαιρα παραμυθιού που του ταιριάζει.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό Peanuts

Ο Σνούπι και η παρέα του εξακολουθούν να μαγεύουν μικρούς και μεγάλους όσο την πρώτη μέρα της δημοσίευσης του θρυλικού κόμικ. Ειδικά σε αυτή την εξαιρετικά κομψή ασπρόμαυρη εκδοχή με τις λαμπερές κίτρινες πινελιές.

Παιδικό σετ σεντονιών μονό Busy Day

Ιδανικό για πιτσιρίκια που έχουν αρχίσει να… νιώθουν μεγάλα, το σετ Busy Day συνδυάζει το απαλό γκρι με διασκεδαστικά σχέδια από την… πολυάσχολη μέρα ενός εφήβου. Αν, όμως, τα χρώματα αλλάζουν καθώς μεγαλώνει, η ποιότητα των 100% βαμβακερών υφασμάτων της NEF-NEF Homeware παραμένει σταθερή.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-23 της NEF-NEF Homeware εδώ.