Γνωρίζατε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων η ορμόνη της χαράς αυξάνεται στην πλειοψηφία των ανθρώπων; Κι όμως, είναι αλήθεια, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των εορταστικών στολισμών που αυτή την εποχή πλημμυρίζουν τους δρόμους, τις πλατείες και… τα σπίτια μας. Ειδικά οι γονείς, είμαστε αυτή την περίοδο ακόμη πιο ευνοημένοι: ποτέ τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο μαγικά, όσο όταν τα βλέπεις μέσα από τα μάτια των παιδιών σου.

1. Felt Snowflake, Σουπλά χιονονιφάδα 38×38, σετ 2 τμχ. 5,80€
2. Tinsel, Ριχτάρι πολυθρόνας διακοσμητικό 130×180, 39€. Μαξιλάρι, 50×50, 24€
3. Spicy Berries, Αρωματικό κερί 180 gr, 14,50€ και Aρωματικό χώρου με στικς 120ml, 17€
4. Hope, Φανελένια σεντόνια και παπλωματοθήκες από 100% βαμβακερό ύφασμα και επεξεργασία φανέλας και από τις δυο πλευρές. Σετ σεντόνια μονά, 2 σεντόνια 160×260 + 1 μαξιλαροθήκη 52×72, 47€. Σετ σεντόνια υπέρδιπλα, 2 σεντόνια 240×260 + 2 μαξιλαροθήκες 52×72, 65€. Σετ παπλωματοθήκη μονή, 160×230 + 1 μαξιλαροθήκη 52×72, 47€. Σετ παπλωματοθήκη υπέρδιπλη, 240×230 + 2 μαξιλαροθήκες 52×72, 65€. Ριχτάρι, 130×180, 35€ Μαξιλάρι, 50×50, 19€. Tiffany Letters, Μαξιλάρι, 45×30, 28€
5. Tiffany Letters, Μαξιλάρι, 45×30, 28€
6. Alfredo, Μαξιλάρι, 45×45, 28€.
7. Alfredo, Μαξιλάρι, 45×30, 28€
8. Tinsel, Mπότα , 16×27, 13,50€

Για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο τις ομορφότερες μέρες του χρόνου, να χαρίσουμε στα μικρά μας όλη τη λάμψη της περιόδου και να ζήσουμε στο μέγιστο τις ήδη ξεχωριστές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, φέρνουμε τη χριστουγεννιάτικη χαρά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με τη βοήθεια της χριστουγεννιάτικης κολεξιόν της NEF-NEF Homeware. Πέρα από το δέντρο που ήδη βρίσκεται στο σαλόνι μας εδώ και εβδομάδες, στολισμένο με κάθε επισημότητα, επιλέγουμε εορταστικά λευκά είδη, αξεσουάρ και μικρές πινελιές, ικανές να μας βάλουν στο περίφημο Christmas spirit.

Εορταστική θαλπωρή

Στον καναπέ και τις πολυθρόνες, ζεστά ριχτάρια διακοσμημένα με faux fur μας καλούν να ξαναδούμε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες. Μαξιλάρια με αστέρια και Άγιους Βασίληδες συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ στον τοίχο δίπλα στο δέντρο – ή στο τζάκι, για τους πιο τυχερούς – βελουτέ κάλτσες επενδυμένες με γούνα περιμένουν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα. Πόσο πιο εορταστική να γίνει η ατμόσφαιρα;

Όνειρα γιορτινά

Εντυπωσιακές παπλωματοθήκες, γεμάτες δεντράκια και αστέρια, απλώνονται επάνω στα κρεβάτια μικρών και μεγάλων, στο κλασικό χριστουγεννιάτικο κόκκινο ή στο γήινο εκρού για τους λάτρεις του minimal. Τα μαξιλάρια μας φοράνε τα χρυσά τους, με τις χριστουγεννιάτικες μαξιλαροθήκες της NEF-NEF από 100% βαμβακερό ύφασμα και επεξεργασία φανέλας. Ακόμη και στον ύπνο μας, οι εορτασμοί δεν σταματούν!

Έτοιμοι για ρεβεγιόν

Πόσα οικογενειακά τραπέζια έχετε προγραμματίσει για τις ερχόμενες εβδομάδες; Όποια και αν είναι η απάντηση, τα χριστουγεννιάτικα λευκά είδη της NEF-NEF θα κάνουν το καθένα τους να μοιάζει ξεχωριστό. Λευκό με κόκκινο ή μαύρο με χρυσό; Runner ή τραπεζομάντηλο; Γκι, αστέρια, έλατα ή κουκουνάρια; Ό,τι και αν φαντάζεστε όταν ακούτε τη λέξη «Χριστούγεννα» θα το βρείτε στον εορταστικό κατάλογο της εταιρείας – και θα αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας.

Στην κουζίνα του Άι Βασίλη

Οι προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια μπορούν να γίνουν εξίσου απολαυστικές με την ώρα του φαγητού. Ολόκληρη η οικογένεια συμμετέχει στη διαδικασία, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με πολύτιμες δεξιότητες – και όλοι μας φοράμε τις εορταστικές ποδιές της NEF-NEF. Ακόμη και η ψωμιέρα μας ή το βαζάκι που φυλάμε τη ζάχαρη και το αλάτι αξίζει να φορέσουν τα γιορτινά τους, κάνοντας κάθε στιγμή μας τόσο λαμπερή όσο και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Κάθε δωμάτιο μπορεί να αποκτήσει μια δόση χριστουγεννιάτικης αστερόσκονης. Και ναι, σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το μπάνιο. Ένα κατακόκκινο ταπέτο και δυο πετσετούλες, στολισμένα με έναν χαριτωμένο νάνο ή ένα καλαθάκι με χριστουγεννιάτικα φουντάκια, αλλάζουν απευθείας το κλίμα. Όσο για τις υπόλοιπες καθημερινές μας στιγμές; Τα χριστουγεννιάτικα σουπλά και τα εορταστικά χαλάκια της NEF-NEF θα αναβαθμίσουν ακόμη και το βιαστικό πρωινό πριν το γραφείο.

Μύρισε Χριστούγεννα

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: το άρωμα του σπιτιού μας είναι εξίσου σημαντικό με την εμφάνισή του. Και πέρα από τις μυρωδιές από τα φρεσκοφουρνισμένα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, που απογειώνουν το εορταστικό κλίμα στο σπίτι, κάθε μέρα μπορεί να γίνει πιο γιορτινή αν ανάψουμε χριστουγεννιάτικα κεράκια ή αρωματικά στικς. Spicy Berries ή Christmas Night; Οι ιδιαίτερες επιλογές της NEF-NEF ξεχωρίζουν τόσο για το υπέροχο άρωμά τους, όσο και για τον κομψό τους σχεδιασμό που δίνει μια νότα πολυτέλειας στις καθημερινές μας στιγμές.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της NEF-NEF Homeware εδώ.