Η βιολογική σειρά βρεφικών γευμάτων GERBER® organic for baby, ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τις καρδιές μαμάδων και μπαμπάδων! Η σειρά αποτελείται από Βρεφικά Δημητριακά, Μπουκίτσες Δημητριακών, Βρεφικά Γεύματα Φαγητού και Φρουτοπουρέδες, όλα φτιαγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας, που στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, συμβάλλουν στην κάλυψη των  διατροφικών αναγκών των μωρών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Κάθε προϊόν της σειράς GERBER® organic for baby, περνάει περισσότερους από 100 ποιοτικούς ελέγχους προτού φτάσει στους μικρούς μας φίλους και παράγεται με συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. ΧΩΡΙΣ προσθήκη ζάχαρης**, ΧΩΡΙΣ πρόσθετο αλάτι***, ΧΩΡΙΣ συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές**** είναι ιδανικά για μωρά έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο!

Τα Βρεφικά Δημητριακά, συλλέγονται από βιολογικές καλλιέργειες ειδικά επιλεγμένες για βρέφη και είναι εμπλουτισμένα με ΣΙΔΗΡΟ που συμβάλλει στην ομαλή φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού, βιταμίνες C και B1.

Τα ολοκληρωμένα Βρεφικά Γεύματα Φαγητού μαγειρεύονται στον ατμό και παρασκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά τους. Έτσι δεν χρειάζονται ψυγείο πριν το άνοιγμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση στο σπίτι, στη βόλτα ή στο ταξίδι.

Όταν έρθει η ώρα για ένα υγιεινό σνακ οι Μπουκίτσες Δημητριακών είναι η καλύτερη επιλογή. Με 86% δημητριακά και βιταμίνη Β1 θα γίνουν το αγαπημένο τους finger food που λιώνει εύκολα στο στόμα. 

Χάρη στην πρακτική τους συσκευασία, οι Φρουτοπουρέδες πάνε παντού μαζί με την οικογένεια. Έτσι το μωρά δε χάνουν ποτέ το φρουτένιο τους γεύμα!

Σε ένα κόσμο που αλλάζει, η GERBER® συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη:

  • Επανασχεδιάζοντας όλες τις συσκευασίες της ώστε να είναι ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες έως το 2025.
  • Χρησιμοποιώντας έως το 2025 σε όλα τα ιδιόκτητα εργοστάσια και κέντρα διανομής ηλεκτρική ενέργεια  από 100% ανανεώσιμες πηγές.
  • Μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα με στόχο έως το 2050 να είναι μηδενικό.

Γιατί όταν ο πλανήτης είναι υγιής, το φαγητό είναι θρεπτικό και τα παιδιά μας χαρούμενα!

 

* TABS WorldView™ Global Consumer Sales database, for the Year Ending August 2021
**Περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα
*** Περιέχουν μόνο φυσικώς απαντώμενο νάτριο
**** Όπως απαιτείται από την τρέχουσα νομοθεσία