Ας είμαστε αντικειμενικοί: είτε μιλάμε για ένα παιδί 8 ετών, είτε για έναν έφηβο που έχει πατήσει τα 15 – αλλά ακόμη και για τη μαμά ή τον μπαμπά τους – μια κονσόλα gaming βρίσκεται σίγουρα στο top 3 των καλύτερων δώρων για την Πρωτοχρονιά. Και παρόλο που οι γονείς θα πρέπει να θέτουμε όρια στις ώρες που περνούν μπροστά στις οθόνες, όλοι ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα τους χαρίσει πλατύτερο χαμόγελο.

Δεν ξέρουμε ποια κονσόλα είναι η ιδανική για το δικό σας παιδί – αν και έχουμε ξεχωρίσει ορισμένες που σίγουρα θα το κάνουν χαρούμενο. Αυτό που μπορούμε να γνωρίζουμε με πλήρη σιγουριά είναι ότι αξίζει να προμηθευτείτε εκείνη που του ταιριάζει από το SHOPFLIX.gr, όπου θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από όλα τα απαραίτητα για τον gamer κάθε ηλικίας σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και απολύτως εορταστικές προσφορές στον σάκο του SHOPFLIX.

Εξάλλου, η πλατφόρμα αποτελεί την πιο βολική επιλογή για να διαλέξετε δώρα για όλους και να τα παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, αλλά και με την ίδια αποστολή, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. Και όπως και σε κάθε άλλη εποχή, το SHOPFLIX σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας έως και σε 60 δόσεις, για να κρατήσετε το budget σας για τη διασκέδαση των γιορτών.

Όσο για το δώρο του παιδιού; Ακολουθούν ορισμένες από τις αγαπημένες μας επιλογές.

Sony PlayStation 5

Χωρίς αμφιβολία η πιο ποθητή από όλες τις κονσόλες, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους gamers με την ασύλληπτα γρήγορη φόρτωση που προσφέρει ο ταχύτατος δίσκος SSD, την πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, καθώς επίσης και την υποστήριξη για οπτική ανάδραση, σκανδάλες δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D. Προσθέστε σε αυτά και την ολοκαίνουργια γενιά εκπληκτικών παιχνιδιών και έχετε στα χέρια σας το εργαλείο για την απόλυτη εμπειρία gaming.

Αγοράστε το.

Κονσόλα Microsoft Xbox Series S

Το μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ, προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για διασκέδαση. Πιο δυναμικοί κόσμοι, ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης και η δυνατότητα χρήσης του Xbox Game Pass για νέα παιχνίδια κάθε μήνα, κάνουν την πλήρως ψηφιακή κονσόλα ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσατε να προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα.

Αγοράστε το.

Ρετρό Παιχνιδομηχανή με 620 Παιχνίδια – HDMI Mini Entertainment System

Ώρα να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούργιοι. Πέρα από τη χαμηλή τιμή της, η ρετρό παιχνιδομηχανή ξεχωρίζει και για το πλούσιο νοσταλγικό περιεχόμενο που θα σας επιτρέψει να παίξετε μαζί με τα παιδιά σας τα παιχνίδια των δικών σας παιδικών χρόνων. Super Mario Cart, Zelda και εκατοντάδες ακόμη κλασικοί τίτλοι υπόσχονται ατέλειωτες ώρες οικογενειακής διασκέδασης.

Αγοράστε το.

Nintendo Switch 32GB Red / Blue Joy-Con 2019

Ιδανική επιλογή για παίκτες εν κινήσει, το Nintendo Switch έρχεται με όλη την ισχύ μιας σταθερής κονσόλας και όλη την άνεση μιας φορητής. Με τρεις καταστάσεις παιχνιδιού (TV mode, Tablet mode και Handheld mode) προσφέρει τεράστια ευελιξία και επιτρέπει στο παιδί να παίξει είτε μόνο του, είτε παρέα με φίλους.

Αγόρασέ το.