Αγκαλιά με την 4,5 ετών κόρη τους, Ανατολή, υποδέχτηκαν το νέο έτος η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Το ζευγάρι μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί στους followers του για το 2023. Οι τρεις τους πόζαραν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Στη λεζάντα έγραψαν: «Τις ευχές μας και την αγάπη μας για ένα ευτυχισμένο νέο έτος….».

Η τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα denim παντελόνι και μία μπλε και πράσινη καρό ζακέτα και ο σύντροφός της ένα κόκκινο hoodie με ένα μπλε παντελόνι, ενώ η Ανατολή ένα φορεματάκι.

Η ανάρτησή της

 

«Νιώθω τύψεις ως μαμά»

Η ποπ τραγουδίστρια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για τον τρόπο ζωής της και πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει με την οικογένειά της, και στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

«Θέλω λίγη δουλίτσα για να μην νιώθω τόσες τύψεις. Και εγώ δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση. Παρόλα αυτά ξέρεις και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη και έτσι πρέπει να γίνεται. Θέλει τρελή οργάνωση. Δεν είμαι αγχώδης, είμαι οργανωτική. Τα κάνω όλα στον αυτόματο», δήλωσε η Ήβη Αδάμου.

Και πρόσθεσε: «Πλέον τα έχω μάθει όλα, δουλεύω στον αυτόματο. Είμαι οργανωτική αλλά όταν κάτι αλλάζει απότομα, λίγο αποσυντονίζομαι. Πάντα το ξαναβρίσκω. Χρειάζεται βοήθεια, ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν, να σε καταλαβαίνουν, να σε εκτιμούν. Αλλιώς, όλο αυτό δεν βγαίνει».