Ενθουσιασμός, πάθος, αγωνία, αδρεναλίνη, καρδιοχτύπι… Αυτά είναι μόλις κάποια από τα συναισθήματα που προκαλούνται κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Και φυσικά, η έντασή τους πολλαπλασιάζεται όταν παρακολουθείς ζωντανά από την κερκίδα του γηπέδου ένα από τα παιχνίδια του UEFA Champions League – πρόκειται άλλωστε για όνειρο ζωής κάθε ποδοσφαιρόφιλου.

Και τώρα μπορείς να διεκδικήσεις αυτό το όνειρο και ίσως το κάνεις πραγματικότητα, χάρη στη σύμπραξη δυνάμεων της Εθνικής Τράπεζας και της Mastercard®.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Απλά, φρόντισε να χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας έως τις 05/02/2023 στις καθημερινές σου αγορές. Έτσι, θα μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσεις διπλά εισιτήρια που ίσως σε οδηγήσουν σε κάποιον από τους αγώνες της φάσης των «16», των προημιτελικών ή των ημιτελικών του UEFA Champions League. Και η πληροφορία που θέλεις να ξέρεις: Με τα εισιτήρια κερδίζεις και τα έξοδα της αεροπορικής μετακίνησης, καθώς και τα έξοδα διαμονής στην πόλη του εξωτερικού όπου θα γίνει ο αγώνας.

Bonus πληροφορία: Κάθε συναλλαγή αντιστοιχεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Γι’ αυτό και σε συμφέρει να χρησιμοποιείς την πιστωτική κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας σε όλες τις συναλλαγές σου, για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.

.

 

Τι γίνεται στην περίπτωση όπου δεν έχεις πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα; Θα μπεις στο Digital Banking της Τράπεζας για να κάνεις εύκολα την αίτησή σου, διαλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας SilverGold και Black σου προσφέρουν ευελιξία και επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή σου, ταξιδιωτική ασφάλιση καθώς και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.