Σπιτικοί λουκουμάδες αλμυροί

Φτιάχνουμε σπιτικούς λουκουμάδες αλμυρούς για όλη την οικογένεια.
23 Φεβρουαρίου 2023 | 08:00

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 1/2 φλιτζάνι κρύα μπίρα

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

300 γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι, την μπίρα, το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε στο μείγμα την φέτα και ανακατεύετε. Τηγανίζετε τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν την χαρακτηριστική τους χρυσοκίτρινη απόχρωση. Τους τοποθετείτε τέλος, σε απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε, για να απορροφηθεί το περιττό λάδι και να μην χαλάσει την εικόνα του σερβιρίσματος.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version