Περιμένετε μωράκι και θέλετε να ανακοινώσετε τα ευχάριστα στο σύντροφό σας αλλά δεν ξέρετε πώς; Εκπλήξτε τον, επιλέγοντας κάποιον από τους ακόλουθους πρωτότυπους τρόπους που θα κάνουν την ούτως ή άλλως ξεχωριστή αυτή στιγμή, αξέχαστη.

Τρόποι για να ανακοινώσετε τα χαρμόσυνα νέα στο σύντροφό σας

Στο σούπερ μάρκετ

Αν πάτε μαζί με τον σύντροφό σας για ψώνια, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και βάλτε μερικά επιπλέον βρεφικά προϊόντα στο καλάθι σας όπως για παράδειγμα πάνες. Ενεργήστε φυσικά και δώστε του χρόνο να συνειδητοποιήσει και να αντιδράσει…

Τραβώντας βίντεο στο σπίτι

Θα μπορούσατε να κάνετε ένα βίντεο με τις αγαπημένες σας κοινές φωτογραφίες το οποίο θα τελειώνει με εσάς να ανακοινώνεται την εγκυμοσύνη σας. Ενώ το βλέπει, φροντίστε να τραβάτε επίσης βίντεο για να καταγράψετε αυτήν την όμορφη στιγμή.

Ζητήστε βοήθεια από το… κατοικίδιό σας

Εάν έχετε κατοικίδιο, συμπεριλάβετέ το σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Μπορείτε να κρεμάσετε στο λουράκι του ένα μήνυμα σε χαρτί που θα το ανακοινώνει.

Φορέστε ένα μπλουζάκι με μήνυμα

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να φτιάξετε ένα μπλουζάκι που να ανακοινώνει τον ερχομό του μωρού. Μπορεί να είναι ένα παλιό T- shirt ή ένα πουκάμισο που πάνω του θα γράψετε ή θα ζωγραφίσετε κάτι ευφάνταστο και προσφέρετέ το στο σύντροφό σας ως δώρο. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να το φορέσετε χαλαρά στο σπίτι μέχρι να το αντιληφθεί.

«Βρεφική διακόσμηση»

Μπορείτε επίσης να βάλετε εδώ κι εκεί στο σπίτι βρεφικά αντικείμενα, όπως μια πιπίλα στο ράφι του σαλονιού ή ένα μπουκάλι στον πάγκο της κουζίνας κτλ. Μόλις τα παρατηρήσει, ανακοινώστε του πως είναι για το νέο μέλος που περιμένετε.

Ζητήστε από τα άλλα σας παιδιά να εμπλακούν

Εάν δεν είναι το πρώτο σας παιδάκι, πείτε στο αδερφάκι ή τα αδερφάκια του μελλοντικού μωρού σας να του το πουν με όποιο τρόπο θα τους άρεσε. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να ζωγραφίσουν όλη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του μωρού που περιμένετε, όπως το φαντάζονται…