Μαζί τους έχουμε ταξιδέψει σε θάλασσες γεμάτες πειρατές, ζούγκλες με εξωτικά ζώα και δάση γεμάτα ζωή. Τώρα τα Playmobil μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε προστατευόμενες περιοχές σε ολόκληρο τον μαγικό μας πλανήτη με τη σειρά βιώσιμων παιχνιδιών Playmobil Wiltopia, την οποία βρίσκουμε ήδη σε εξαιρετικές τιμές στο SHOPFLIX.gr, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις «εξερευνήσεις» μας.

Για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας

Εκτός από τις ενδιαφέρουσες φιγούρες και τα εντυπωσιακά σετ, που θα εξάψουν τη φαντασία κάθε παιδιού, τα Playmobil Wiltopia ξεχωρίζουν και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο: είναι η πρώτη σειρά της αγαπημένης μάρκας που κατασκευάζεται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας υλικά PCR, δηλαδή ανακυκλωμένο πλαστικό, αλλά και πλαστικά βιολογικής βάσης, που έχουν αξιοποιηθεί έτσι ώστε να μειώνουν το οικολογικό αποτύπωμα των παιχνιδιών, χωρίς καμιά αλλαγή στα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Playmobil.

Μαθαίνοντας στα παιδιά την αξία της ανακύκλωσης

Προσφέροντας τη Wiltopia στα παιδιά μας, δεν τους δίνουμε μόνο την ευκαιρία να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, παίζοντας με εντυπωσιακές φιγούρες και μαθαίνοντας για τη χλωρίδα και την πανίδα σε μακρινούς τόπους. Έχουμε και μια πολύ καλή αφορμή να τους μιλήσουμε με τρόπο απλό και κατανοητό για την ανάγκη να προστατεύσουμε αυτόν τον μικρό γαλάζιο πλανήτη, αλλά και να τους εξηγήσουμε πώς μπορούμε να το πετύχουμε.

Τα ίδια τους τα παιχνίδια, εξάλλου, αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα του θαύματος της ανακύκλωσης. Και αυτό γιατί οι χρωματιστές, προσεγμένες φιγούρες και τα σετ που κρατούν στα χεράκια τους, κάποτε ήταν… ψυγεία. Συγκεκριμένα, προέκυψαν ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της Playmobil με την Coolrec, εταιρεία εξειδικευμένη σε θέματα ανακύκλωσης παλαιών ψυγείων, τα οποία συμβαίνει να περιέχουν στο εσωτερικό τους και μεγάλες ποσότητες αξιοποιήσιμου πλαστικού.

Εφαρμόζοντας τις προηγμένες τεχνικές της, που αναλύονται με εύπεπτο και διασκεδαστικό τρόπο σε βίντεο που δημοσίευσε η Playmobil ειδικά για τους μικρούς της φίλους, αυτά τα – άχρηστα πια – πλαστικά μετατρέπονται σε πολύτιμους κόκκους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να μεταμορφωθούν σε ζωάκια, δέντρα και καλύβες του Αμαζονίου.

Διασκεδάζοντας με τη Φύση και την Τεχνολογία

Όσο σημαντικά και αν είναι όλα τα παραπάνω, όμως, τα μικρά μας στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για ένα και μόνο πράγμα: το παιχνίδι. Και θα το απολαύσουν στο μέγιστο, ακολουθώντας άγρια ζώα στις περιπέτειές τους στη ζούγκλα, εξερευνώντας τα μεγάλα, χρωματιστά σετ, αλλά και ανακαλύπτοντας τις… hi-tech δυνατότητες που κρύβονται σε κάθε συσκευασία.

Και αυτό γιατί κάθε σετ ζώων περιέχει μια συλλεκτική κάρτα με QR code που οδηγεί σε μια εφαρμογή με πληροφορίες, ηχητικά κλιπ, αλλά και AR προβολής του ζώου μέσα στον χώρο. Με άλλα λόγια, τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να διασκεδάσουν, να ακούσουν τα μουγκρητά, τους βρυχηθμούς και τα τιτιβίσματα της άγριας πανίδας, αλλά και να… φωτογραφηθούν αγκαλιά με έναν τάπιρο.

Φυσικά, καθένα από τα μεγάλα σετ περιλαμβάνει και άλλες, δικές του εκπλήξεις. Για παράδειγμα, στον Σταθμό Περίθαλψης Άγριων Ζώων Playmobil Wiltopia, τα παιδιά μας θα βρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη φροντίδα της άγριας πανίδας – συμπεριλαμβανομένης και μιας λάμπας θερμότητας, αλλά και μιας τροχαλίας μεταφοράς – ενώ το Παρατηρητήριο Playmobil Wiltopia διαθέτει μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα, αλλά και μια αποσπώμενη πυξίδα που λειτουργεί κανονικά και μπορεί να μας ακολουθήσει στην επόμενη βόλτα στη Φύση.

Δεν ξέρετε ποιο σετ να διαλέξετε; Οι προσφορές που θα βρείτε στο SHOPFLIX.gr, αλλά και η δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας μέσα από πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να βρείτε εκείνον που σας βολεύει πραγματικά (μπορείτε να επιλέξετε και άτοκες δόσεις, ακόμη και χωρίς πιστωτική κάρτα, με το SHOPFLIX PAY 4), λύνουν αυτομάτως τα διλήμματα.

Εξερευνήστε τη βιώσιμη σειρά Playmobil Wiltopia.