Είναι μικρά, λευκά βιβλιαράκια που φιλοξενούν στο εξώφυλλο τους μικρές φιγούρες σε διαφορετικά σχήματα και με διαφορετικά χρώματα, όλες χαμογελαστές. Είναι οι «Μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες» καθένας και καθεμία με την ξεχωριστή του προσωπικότητα και την μοναδική του ιστορία, τα δικά του «μαθήματα» που μεταδίδει με τρόπο διασκεδαστικό και εύκολο στα παιδιά.

Εκτός από τον γενικό τους τίτλο, είχαμε πολλά με τον ειδικό που ήταν και τα αγαπημένα μας: «Η κυρία Αγκαλίτσα», «Ο κύριος Γκρινιάρης», «Η κυρία Λαμπερή», είναι μόνο μερικά από αυτά που δεν αφήναμε από τα χέρια μας ως παιδιά και εστιάζουν σε κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και τις μοναδικές τους περιπέτειες, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στον κόσμο του γέλιου.

Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους μικρούς θησαυρούς, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιδικά βιβλία και θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Μικροί κύριοι και μικρές κυρίες για ατελείωτες ώρες διαβάσματος

Εάν θέλετε να εξοικειώσετε τα παιδιά με την ανάγνωση και το διάβασμα βιβλίων ή έχετε προσπαθήσει και δεν τα έχετε καταφέρει, τότε η σειρά βιβλίων «Μικροί κύριοι και μικρές κυρίες» μπορούν να σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε.

Θα παρασύρουν το παιδί, ήδη από τις πρώτες κιόλας σελίδες, στις ξεκαρδιστικές τους περιπέτειες καθώς οι ιστορίες τους είναι ευφάνταστες και έχουν πολύ πλάκα, στοιχείο που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους μικρούς μας φίλους.

Πρόκειται για ξεκούραστα βιβλία, με μικρές προτάσεις και γεμάτα εικόνες που δεν θα το κουράσουν αλλά θα το κάνουν να ανυπομονεί για την συνέχεια της ιστορίας σε κάθε σελίδα. Το μικρό τους μέγεθος επιτρέπει στα παιδιά να τα κρατούν πιο εύκολα, να τα μεταφέρουν όπου και όποτε θέλουν, ακόμα και να τα «αγκαλιάζουν».

Βιβλιο Και Λουτρινο Κουκλακι 6: Η Κυρια Αγκαλιτσα

Το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά ιδανικά για μικρές ή και μεγαλύτερες αποστάσεις, αφού μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν στην τσάντα του παιδιού και να επιλέξει ποιο θα διαβάσει στο αμάξι, την πτήση, το τρένο ή και το πλοίο. Έτσι η ώρα θα περάσει ευχάριστα χωρίς να προλάβουν να βαρεθούν.

Ακόμα ένα στοιχείο, που θα κάνει τα παιδιά να τα λατρέψουν, είναι ότι ανάλογα με τον κύριο ή την κυρία που έχετε επιλέξει, τα παιδιά μπορούν να δουν ομοιότητες και διαφορές με την δική τους προσωπικότητα και να κατανοήσουν τις προσωπικότητες των γύρω τους.

Γιατί είναι σημαντικό να διαβάζουν τα παιδιά;

Εκτός από την ψυχαγωγία τους, διαβάζοντας μαζί τους τον αγαπημένο σας μικρό κύριο ή την αγαπημένη σας μικρή κυρία θα ενισχύσετε τον δεσμό που μοιράζεστε με το παιδί, χαρίζοντάς του την πολύτιμη αίσθηση οικειότητας και συναισθηματικής ασφάλειας, που είναι κομβικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Επιπλέον υποστηρίζετε την γνωστική του ανάπτυξη, τις γλωσσικές του δεξιότητες, την συγκέντρωση και την πειθαρχία, καλλιεργώντας την φαντασία του και την δημιουργικότητά του.

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Όχι Άλλη Σπατάλη!

Δεκάδες έρευνες μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που εκτίθενται στο διάβασμα πριν από την προσχολική ηλικία είναι πιο πιθανό να τα πάνε καλά όταν φτάσουν στα χρόνια της εκπαίδευσης.

Αυτό διότι τα βοηθάτε να καλλιεργήσουν πέντε δεξιότητες πρώιμης ανάγνωσης που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, όπως η φωνητική επίγνωση, η φωνολογία, το λεξιλόγιο, η κατανόηση της ανάγνωσης και η ευφράδεια.

Για αυτό επιλέξτε τον αγαπημένο σας μικρό κύριο ή την αγαπημένη σας μικρή κυρία και καλό διάβασμα!