Το βάψιμο των πασχαλινών αυγών είναι μια καλή ευκαιρία να συνδεθείτε το παιδί σας. Το ότι θα έχετε εντυπωσιακά αυγά στο σπίτι είναι σίγουρα ένα μπόνους. Από υλικά θα χρειαστείτε ξύδι, σαντιγύ και χρωστική τροφίμων.

Για να δώσετε το cool tie dye effect στα πασχαλινά αυγά, βράστε τα και αφήστε τα στην άκρη. Μόλις κρυώσουν μουλιάστε τα σε ξύδι για περίπου 20 λεπτά. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό για να κολλήσει το χρώμα στα αυγά.

Έπειτα, στο βίντεο, θα δείτε ότι το επόμενο βήμα περιλαμβάνει αφρό ξυρίσματος, καθώς τα αυγά προορίζονται για διακοσμητική χρήση. Αν θέλετε να είναι απόλυτα ασφαλή για κατανάλωση τα αυγά σας, αντί για αφρό ξυρίσματος χρησιμοποιείστε σαντιγύ που δεν είναι τοξική.

Απλώστε τη σαντιγύ σε ένα πιάτο και ύστερα προσθέστε μερικές σταγόνες χρωστικής τροφίμων. Μπορείτε να συνδυάσετε και ταιριάξετε διαφορετικά χρώματα. Αναμείξτε το χρώμα με ένα κουτάλι δημιουργόντας «στροβίλους» χρωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Παιδί-σταρ του baseball: Δείτε το αστείο βίντεο

Στη συνέχεια, φορώντας γάντια, κυλήστε το αυγό σας μέσα στο μείγμα μέχρι να καλυφθεί τελείως. Το μυστικό είναι να το αφήσετε έτσι, περίπου μια ώρα ή όσο το δυνατόν περισσότερο. Τέλος, ξεπλύνετε το αυγό και είναι έτοιμο!

Θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

Δείτε το viral βίντεο

@mddesigns16 The results are AMAZING😍 #eggdecorating #dyingeggs #diyproject #eastereggs #easterdecor #easterdiy ♬ original sound – mddesigns16