Με δεδομένη την σαρωτική προτίμηση τους στις mobile αγορές και αφουγκραζόμενο τις γρήγορες ταχύτητες της καθημερινότητάς τους, το SHOPFLIX σχεδίασε τη νέα του εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που οι χρήστες του αγοράζουν online.

  • Σχεδιασμένη ειδικά για κάθε συσκευή,
  • με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα,
  • με ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση ανάμεσα σε πάνω από 3,7εκατομμύρια άμεσα διαθέσιμα προϊόντα,
  • με εξατομικευμένες προτάσεις,
  • με αναλυτική σύγκριση μεταξύ προϊόντων,
  • και απλοποιημένη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και πληρωμής παραμένοντας σε μία και μόνο συσκευή

το νέο SHOPFLIX app έρχεται για να κάνει την εμπειρία SHOPFLIX ακόμα καλύτερη. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να εγγραφεί, να παραμένει διαρκώς συνδεδεμένος, να αποθηκεύει τα αγαπημένα του, να περιηγείται με άνεση και ασφάλεια και να παρακολουθεί βήμα – βήμα τις παραγγελίες του, εξακολουθώντας να βρίσκει πάντα τις καλύτερες τιμές και όλους τους τρόπους πληρωμής ή παραλαβής.

Φτιάχτηκε για τους πελάτες που βρήκαν στο SHOPFLIX όλα τα παραπάνω, αλλά ειδικά για εκείνους που θέλουν να αγοράζουν έξυπνα, με μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια όποτε και από όπου θέλουν. Απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν γρήγορες λύσεις για να κάνουν τις αγορές τους ακόμα και εν κινήσει. Σε πολυάσχολους γονείς ή επαγγελματίες που έχουν περιορισμένο χρόνο για να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμά τους, σε μεγαλύτερες ηλικίες που αναζητούν ευκολία, ώστε να κάνουν την παραγγελία τους με λίγα μόνο κλικς, αλλά και στους λεγόμενους «Gen Z», που έχουν την τεχνολογία στο DNA τους, καθώς μεγάλωσαν με το κινητό στο χέρι.

Η εφαρμογή SHOPFLIX ήρθε, λοιπόν, για να εξυπηρετήσει κάθε γενιά και κάθε ανάγκη. Από την μια, φέρνει κάτι καινούργιο, απλοποιώντας την εμπειρία αγορών για όλους, ενώ από την άλλη, ανταποκρίνεται απλώς στις αυτονόητες απαιτήσεις του «σήμερα», όπως κάθε σύγχρονη επιχείρηση καλείται να κάνει.

Τώρα, όλοι οι πελάτες του SHOPFLIX.gr μπορούν να κάνουν τις αγορές τους πάντα και παντού ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Με τη νέα εφαρμογή του το SHOPFLIX, μένοντας πιστό στον στόχο που έθεσε από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, επιχείρησε και κατάφερε να κάνει την εμπειρία SHOPFLIX ακόμα καλύτερη.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS και Android.

Μπορείτε να την κατεβάσετε:

Play store: Shopflix – Apps on Google Play

App store: Shopflix on the App Store (apple.com)