Υλικά

Τορτίγια

Ελαιόλαδο

Καρυκεύματα της επιλογής σας

Σάλτσα ντομάτας

Γαρνιτούρες. Τοποθετήστε στις πίτσες τορτίγια φέτες στήθους κοτόπουλου, πράσινη πιπεριά και πράσινα κρεμμύδια. Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε τις γαρνιτούρες ανάλογα με το γούστο σας.

Τυρί (μοτσαρέλα)

Εκτέλεση

Αλείψτε την τορτίγια με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώστε και ψήστε. Βάλτε από πάνω σάλτσα ντομάτας και γαρνιτούρες. Πασπαλίστε την με τυρί. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί και, στη συνέχεια, αλατοπιπερώστε, προσθέστε ρίγανη ή άλλα καρυκεύματα.

Μπορείτε να φτιάξετε πίτσα τορτίγια και στη φριτέζα αέρος! Αποθηκεύστε την πίτσα τορτίγια που σας περίσσεψε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και τέσσερις ημέρες. Ζεστάνετε ξανά στο φούρνο ή στη φριτέζα αέρος.