Υλικά

1 κονσέρβα λευκού τόνου σε νερό

1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα

1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 αγγουράκι άνηθου, ψιλοκομμένο

4 φέτες προζυμένιο ψωμί

2 φέτες αμερικανικό τυρί

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τον τόνο, τη μαγιονέζα, το βαλσάμικο ξύδι, το κρεμμύδι και το τουρσί άνηθου μαζί σε ένα μπολ. Απλώστε το μείγμα τόνου πάνω σε 2 φέτες ψωμί. Τοποθετήστε από πάνω αμερικανικό τυρί και τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμιού. Ψήνετε μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και το τυρί να λιώσει, 3 έως 4 λεπτά.