Η ΓΙΩΤΗΣ A.E. μέσα από το πρόγραμμα δωρεάς τροφίμων «Θρέφουμε με αγάπη», προσφέρει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή της, στην ελληνική οικογένεια και κοινωνία. Πιστή στις αξίες της και με την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει διαχρονικά, υλοποιεί αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο, ενισχύοντας διαρκώς το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία.

Βασικός πυλώνας του προγράμματός της είναι η στήριξη σε ετήσια βάση οργανισμών και ιδρυμάτων για το παιδί. Στο πλαίσιο αυτό η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. παρέχει κάθε μήνα, όλο το έτος, προϊόντα διατροφής, όπως βρεφικές και παιδικές τροφές, προϊόντα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια κ.τ.λ:

  • Στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα στα παιδιά που διαβιώνουν στα 5 σπίτια που διατηρεί ο Οργανισμός στην Αττική, για κάλυψη αναγκών διατροφής τους.
  • Στον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Η προσφορά των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ αφορά σε τρία ημερήσια γεύματα των παιδιών. Ειδικά για τα παιδάκια αυτά που ζουν ως επί το πλείστον σε μη προνομιούχο οικογενειακό περιβάλλον, η καθημερινή αυτή σίτιση αποτελεί σημαντική βοήθεια για τη σωματική και πνευματική ανάπτυξή τους.
  • Στο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η Θεοτόκος», για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, καθώς και για την κάλυψη αναγκών σίτισης των ωφελούμενων του Ιδρύματος.
  • Στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, για τα συσσίτια που πραγματοποιεί και τις μηνιαίες διανομές τροφίμων σε απόρους.

 

Επιπλέον, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει με προϊόντα την Τράπεζα Τροφίμων, υποστηρίζοντας τις δράσεις για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Πέραν των σταθερών δωρεών, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., μέσω του προγράμματος «Θρέφουμε με Αγάπη» ενισχύει το έργο εκατοντάδων άλλων κοινωφελών οργανισμών και στέκεται στο πλευρό χιλιάδων συνανθρώπων μας σε ανάγκη, με έμφαση στη στήριξη ευάλωτων παιδιών και οικογενειών. Επίσης, άμεση είναι η ανταπόκρισή της σε περιπτώσεις εθνικών αναγκών και ανθρωπιστικών κρίσεων. Υπολογίζεται ότι την τελευταία 3ετία, η εταιρία στήριξε πάνω από 360 κοινωνικούς φορείς, όπως Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Ιδρύματα, Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και άλλους κοινωνικούς φορείς, ανά την Ελλάδα και διέθεσε περισσότερες από 1.450.000 μερίδες τροφίμων & ροφημάτων, καθώς και 30 τόνους αλεύρων.

Το πρόγραμμα δωρεάς τροφίμων «Θρέφουμε με Αγάπη» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το 2023. Ήδη η εταιρία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 60 δωρεές τροφίμων, μέσω οργανωμένων κοινωνικών φορέων, ενώ συνεχίζει τη σταθερή στήριξη προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», τον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Επίσης, όπως πάντα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, συμμετείχε σε αποστολή τροφίμων προς τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και Συρία, μέσω του « Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει να προσφέρει σταθερά, μέσω του προγράμματος δωρεάς τροφίμων και να θρέφει με αγάπη!