Υλικά

250 γρ. χαλούμι, κομμένο σε 8 χοντρές φέτες

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

4 ψωμάκια μπριός

4 κουταλιές της σούπας χούμους

1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, σε λεπτές φέτες

4 φύλλα μαρούλι

4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας

 

Εκτέλεση

Αλείφετε με ελαιόλαδο κάθε πλευρά των φετών χαλούμι και τις ψήνετε από κάθε πλευρά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

Χωρίστε τα ψωμάκια μπριός (φρυγανίστε τα πολύ σύντομα και από τις δύο πλευρές αν θέλετε, αλλά προσέξτε να μην τα κάψετε) και αλείψτε τα κάτω μισά με το χούμους. Προσθέστε λίγη ντομάτα και στη συνέχεια το χαλούμι, τελειώστε με το μαρούλι και τη σάλτσα και βάλτε από πάνω το άλλο μισό ψωμάκι.