Μπορεί ανά διαστήματα να μας απασχολούν τα νέα ειδύλλια και οι χωρισμοί στην ελληνική showbiz, υπάρχουν ωστόσο και εκείνα τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα διαφήμισης και έκτοτε έγιναν αχώριστοι.

Στο πέρασμα των χρόνων μεγάλωσαν την οικογένειά της, αποκτώντας τέσσερα παιδιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, μετρά πλέον 26 χρόνια, με τον Διονύση Σχοινά να στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα στην Καίτη Γαρμπή.

«26 χρόνια μαζί! Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά Καίτη Γαρμπή είσαι ελεύθερη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη Σχοινά, που ακολουθεί τα βήματά τους στο τραγούδι.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης

Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν, Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης δεν άργησαν να ερωτευτούν και να ξεκινήσουν την κοινή τους πορεία.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και νυν προπονητής μπάσκετ του Περιστερίου και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.