Προτάσεις

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Οι ιατροί της Μονάδας Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ απαντούν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς αναγνωστών γύρω από τη γονιμότητα

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Αλήθεια πόση αγωνία, αλλά και ελπίδα χωράει η ζωή ενός ζευγαριού που προσπαθεί να κάνει παιδί;

Η αναπαραγωγική μας ικανότητα δεν είναι άτρωτη στο χρόνο ούτε στις συνήθειές μας. Ο δρόμος προς τη γονεϊκότητα δεν είναι πάντα εύκολος και μπορεί να διαφέρει για τον καθένα μας.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι η μειωμένη γονιμότητα που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η πρόοδος της επιστήμης είναι μεγάλη και έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει, διορθώσει ή παρακάμψει πολλούς από τους παράγοντες που προκαλούν υπογονιμότητα και βέβαια παράλληλα να μας προσφέρει τη δυνατότητα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Με αφορμή λοιπόν την 15η Ιουνίου που είναι η παγκόσμια ημέρα γονιμότητας, ζητήσαμε από εσάς να μοιραστείτε τους προβληματισμούς και τις απορίες σας. Και στη συνέχεια, συναντήσαμε εξειδικευμένους ιατρούς της Μονάδας Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ, με πολυετή εμπειρία σε θέματα υπογονιμότητας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να αποκτήσουμε… πρόσβαση σε νέα γνώση αλλά και σε κάθε πληροφορία που θα μας βοηθήσει να προφυλάξουμε, να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τη γονιμότητά μας.

.

..

.