Υλικά

100 γρ. λευκό κρασί
50 γρ. γκούντα, τριμμένο
50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
50 γρ. έμενταλ, τριμμένο
1 κ.γ. κορν φλάουρ
1/2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
ψωμί
μανιτάρια, σοτέ
πατάτες baby, βρασμένες

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, το κορν φλάουρ, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Μόλις πάρει μια βράση το κρασί χαμηλώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά και βάζουμε το 1/3 από το μείγμα των τυριών. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσουν καλά.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σκεύος για σερβίρισμα και το συνοδεύουμε με μανιτάρια, πατάτες και ψωμί.