Υλικά

500 γρ. κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους

3 πιπεριές πολύχρωμες

1 καρότο κομμένο σε στικς

1 κρεμμύδι κομμένο σε στικς

1 σκελίδα σκόρδο

30γρ μέλι

¼ φλ. βαλσάμικο

¼ φλ. σάλτσα σόγια

1 κύβος ζωμό λαχανικών

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδήσει ελαφρά, και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τον σκόρδο πολτοποιημένο, το καρότο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι και σωτάρουμε ελαφρά – να παραμείνουν τραγανά.

Τελειώνουμε το φαγητό ρίχνοντας τη σόγια, το βαλσάμικο, το ζωμό και το μέλι. Αφήνουμε 2-3 λεπτά να γλασάρουν, και σερβίρουμε.