Ήδη κάποιοι έχουν κάνει τις πρώτες εξορμήσεις, ενώ οι περισσότεροι προγραμματίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διακοπές που είναι προ των πυλών, γιατί οικογενειακά ταξίδια χωρίς πρόγραμμα μπορεί να σημαίνουν Διακοπές στο δρόμο με τις λεύκες. Οπότε, για να γλιτώσεις από ένα πιθανό θρίλερ, φτιάξε λίστα και φύγαμε!

Πού θα μείνεις εσύ και τα καμάρια σου; Σίγουρα θα χρειαστείς κάτι ευρύχωρο και αν έχει και μία μικρή κουζίνα θα βολέψει τα μέγιστα. Η συχνότητα με την οποία άλλωστε ακούς το «μαμά πεινάω», θυμίζει κλήρωση του ΚΙΝΟ. Για αυτό βρες αυτό που ταιριάζει με τις ανάγκες σου μέχρι τις 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr και θα έχεις κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Αν τελικά αποφάσισες να πας στο εξοχικό, επειδή είσαι go4more τύπισσα και σου αρέσει η οδήγηση στην εθνική, αν χρειαστείς μεγαλύτερο αμάξι γιατί θα πάρεις και τα ανίψια σου μαζί, μπορείς πάλι μέχρι τέλη του μήνα να νοικιάσεις από την AVIS το SUV που γλυκοκοίταζες στην Κηφισίας όλον τον χειμώνα, κερδίζοντας 15% σε go4more πόντους πάντα  με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Και επειδή road trip χωρίς καύσιμα δεν γίνεται, ακόμα μία επιλογή που θα σε βγάλει κερδισμένη και συγκεκριμένα, από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζεις 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Είσαι ήδη σε καλό δρόμο γιατί έχεις καταλήξει στο πού θα πας, πού θα μείνεις και πώς θα πας. Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα απαραίτητα ψώνια. Πρώτη στάση εννοείται στα παιχνιδάδικα Μουστάκας, με (ή χωρίς) τα παιδιά, γιατί μέχρι τις 22 Ιουλίου έχεις πάλι κέρδος σε go4more πόντους 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Στα ψώνια δεν ξεχνάς να προμηθευτείς γυαλιά για όλους σας, γιατί ο ήλιος δεν αστειεύεται και πέραν του απαράμιλλου στυλ που δίνουν, ως το απόλυτο καλοκαιρινό must have αξεσουάρ, μας προστατεύει και τα μάτια που πρέπει να τα προσέχουμε «σαν τα μάτια μας». Γι’ αυτό μπορείς να πας μέχρι τέλη του μήνα σε ένα από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και να φροντίσεις για όλους σας, κερδίζοντας το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκέψου το nbg.gr