Τα παρακάτω επιτραπέζια είναι ιδανικά είτε για ζευγάρια είτε για μεγάλες παρέες που θέλουν να «λιώσουν» στην παραλία μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ ο χαμένος μπορεί να πνίξει κυριολεκτικά τον πόνο του με ένα μακροβούτι.

 

1.Κάισσα Επιτραπέζιο Dixit

Μια αινιγματική φράση ακούγεται από τον Αφηγητή. Πέντε εικόνες ανοίγουν και όλοι αρχίζουν να μαντεύουν. Θα καταφέρεις να λύσεις το αίνιγμα του Αφηγητή ή θα πέσεις στην παγίδα των φίλων σου να σε αποπροσανατολίσουν; Σε όλους τους παίκτες μοιράζονται κάρτες και το παιχνίδι ξεκινά. Οι κάρτες όμως δεν είναι τόσο «φυσιολογικές» όσο νομίζεις. Μπορείς με την φαντασία σου να συνδέσεις τόσο επιτυχημένα μια κάρτα με το νόημα του Αφηγητή; Γιατί η λογική εδώ δεν χωράει πουθενά…

 

2.Κάισσα Επιτραπέζιο Κωδική Ονομασία Codenames

Δύο αντίπαλοι αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων. Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ τους. Στο Codenames, δυο ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έρθει πρώτη σε επαφή με όλους τους πράκτορές της. Οι Αρχικατάσκοποι δίνουν μονολεκτικές ενδείξεις που μπορεί να αντιστοιχούν σε πολλές λέξεις στο ταμπλό. Οι συμπαίκτες τους προσπαθούν να μαντέψουν λέξεις του σωστού χρώματος, αποφεύγοντας αυτές που ανήκουν στην αντίπαλη ομάδα. Και όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τον εκτελεστή…

 

3.AS Επιτραπέζιο Στο Κεφάλι το’ Χω Ακατάλληλο

Το παιχνίδι που όλα επιτρέπονται!

– Τι είμαι; …Κάνε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να βρεις τι είσαι!

– Ακούγεται τρελό; …Άκου τους ήχους που κάνει ο συμπαίκτης σου. Αν το βρεις και οι 2 θα κερδίσετε από 1 πόντο.

– Δείξε μου! …Διάλεξε έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να σου δείξει με κινήσεις αυτό που αναγράφεται στην κάρτα στο κεφάλι σου. Αν το βρεις και οι 2 θα κερδίσετε από 1 πόντο.

Συγκέντρωσε πρώτος 6 πόντους και κέρδισε!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει κάρτες από 3 διαφορετικές κατηγορίες, στεφάνια, μπλοκ βαθμολογίας για την καταμέτρηση των πόντων και κλεψύδρα και είναι κατάλληλο αυστηρά και μόνο για ενήλικες!

 

4.Hands Up 

Το παιχνίδι που «σπάει τον πάγο» με πολύ γέλιο και… περίεργες χειρονομίες! Άνοιξε την κάρτα στο κέντρο και κάνε ό,τι δείχνει. Ο τελευταίος… χάνει!

 

5.AS Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Shit Happens

Σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα… Ταξινόμησέ τα ανάλογα με το πόσο θλιβερά είναι. Ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το να δεις τον πατέρα σου γυμνό; Κάθε ατυχής κατάσταση βαθμολογείται από το 1 έως το 100, χρησιμοποιώντας τον ΔΕΙΚΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ. Οι παίκτες προσπαθούν να ταξινομήσουν αυτές τις καταστάσεις σύμφωνα με αυτό τον δείκτη. Αν έχεις δίκιο, κρατάς την κάρτα!
Συγκέντρωσε 10 κάρτες ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ σου και κέρδισε!
Ιδανικό αν θέλεις να κάνεις του φίλους σου να κλάψουν από τα γέλια!

 

6.AS Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι What Do You Meme?

Το «What Do You Meme» είναι το παιχνίδι που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς και δημιούργησε τα πιο αστεία memes της βραδιάς. Αυστηρά για ηλικίες 18+.