Από τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, αναδύεται το ελληνικό καλοκαίρι. Από ένα κορυφαίο brandname στον χώρο της κατασκευής γυαλιών ηλίου και οράσεως. Με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, το εργαστήριο κατασκευής γυαλιών VNY, από την καρδιά της μητρόπολης της καινοτομίας και των νέων ρευμάτων, εκπέμπει νέα σήματα δημιουργίας και design.

Μια μικρή ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων σχεδιαστών εμπνέεται από το μεσογειακό φως και δημιουργεί ισχυρά και αναγκαία «όπλα» για να κοιτάει κανείς τον ήλιο κατάματα με ασφάλεια και στιλ, να παίρνει δύναμη από την ενέργειά του και να κλείνει το μάτι συνωμοτικά στη ζωή.

Ποιοι είναι όμως οι σχεδιαστές πίσω από την ανερχόμενη φίρμα; Ας γίνουν  οι απαραίτητες συστάσεις με την ομάδα της VNY: «Δύο είναι οι μεγάλες μας αγάπες. Η όμορφη αισθητική και το ελληνικό καλοκαίρι. Μέσα από τα γυαλιά VNY καταφέρνουμε να συνδυάζουμε και τα δυο, καθώς μπορεί να σχεδιάζονται στην καρδιά της Νέας Υόρκης αλλά δημιουργοί τους είναι τα μέλη μιας μικρής ομάδας με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα. Έχοντας ως πηγή έμπνευσης πάντα τον ελληνικό ήλιο και κάθε όμορφη γωνιά αυτής της χαρισματικής χώρας, το αποτέλεσμα ικανοποιεί όσους απαιτούν κι εκτιμούν το καλό στιλ».

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινής μας εμφάνισης και δεν μπορούν να απουσιάζουν από την γκαρνταρόμπα μας. Εκτός από το ότι προστατεύουν τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία, αποτελούν σήμα κατατεθέν της προσωπικότητας και των επιλογών μας.

Μια ευρεία γκάμα συλλογών, με αισθητική που ξεχωρίζει στην αγορά οπτικών και έχει δώσει ήδη το στίγμα της τόσο στo διεθνές jet set όσο και στην εγχώρια show biz διαθέτει η VNY η οποία ανοίγει νέους δρόμους στη μόδα των γυαλιών ηλίου.

Στο κάλεσμά της έχουν ανταποκριθεί εντυπωσιακά, δημοφιλή πρόσωπα της εγχώριας showbiz όπως η Josephine, η Ήβη Αδάμου, η Μαρία Ηλιάκη, η Κόνι Μεταξά και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Επιλέγουν, φορούν τα VNY glasses και δείχνουν τον ενθουσιασμό τους τόσο με τα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα όσο και με την ανθεκτικότητα και της λειτουργικότητα των polarized φακών.

H Josephine με γυαλιά VNY

Η Μαρία Ηλιάκη με γυαλιά VNY

Επίσης, ο γνωστός DJ και project manager της εκποµπής «Σπίτι µε το Mega», Αντώνης Δημητριάδης, επιλέγει τα VNY glasses και δηλώνει ότι είναι κορυφαία.

Από τη Νέα Υόρκη… στην Ελλάδα

Σε προσιτές τιμές για όλα τα γούστα και με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, τα VNY γυαλιά είναι εδώ για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η νέα bio-based σειρά, πιο φιλική προς το περιβάλλον, με τη μείωση της χρήσης μη βιώσιμων πλαστικών. «Οι σκελετοί κατασκευάζονται 45% με υλικά φυσικής βάσης, γεγονός που μειώνει τη χρήση ορυκτών υλικών και τις εκπομπές άνθρακα.

Mε polarized φακούς που εξαφανίζουν τις αντανακλάσεις από το έντονο φως, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φακό γυαλιών ηλίου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα vnyglasses, όπου μπορεί κανείς να βρει ανδρικά, γυναικεία και unisex ζευγάρια.

Επίσης, τα VNY γυαλιά αποτελούν και την ιδανική επιλογή για δώρο. Διατίθεται η VNY δωροκάρτα που μπορεί κάποιος να χαρίσει στους αγαπημένους του προκειμένου να διαλέξουν οι ίδιοι μόνοι τους το μοντέλο που τους ταιριάζει και εκφράζει απόλυτα την προσωπικότητα τους.

Δείτε όλα τα σχέδια και στον λογαριασμό στο Instagram εδώ.