Κάθε Σεπτέμβρη ζούμε ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων. Από τη μία στεναχωριόμαστε που τέλειωσαν οι διακοπές και από την άλλη χαιρόμαστε που θα βρεθούμε με τους φίλους μας και θα κάνουμε νέα πράγματα. Γιατί τα νέα ξεκινήματα, έχουν δόσεις αδρεναλίνης για όλα αυτά τα άγνωστα που μας καλούν να τα γνωρίσουμε. Σε αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης νέων πραγμάτων, τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές, γιατί κανένας χρόνος δεν θυμίζει τον επόμενο. Κάθε φορά άλλα πράγματα να μάθεις, άλλα πράγματα να κάνεις και πάντα οι νέες γνωριμίες που περιμένουν στη γωνία.

Οπότε, πως φτιάχνουμε αυτό το νέο ξεκίνημα; Μα φυσικά, με σωστή οργάνωση για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή και ανανέωση στο χώρο που μας βρήκε ολίγον μεγαλύτερους φέτος και πιθανόν με άλλα γούστα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να είμαστε έτοιμοι για το σχολείο. Αυτό σημαίνει έγκαιρη αγορά σχολικών ειδών που πλέον γίνεται εύκολα με μερικά κλικ από τον υπολογιστή ή με μία βόλτα στα φυσικά καταστήματα. Αν σε αυτό βάλουμε ότι θα έχουμε και κέρδος, τότε τι άλλο να ζητήσουμε;

Πώς γίνεται αυτό τώρα θα μου πείτε.

Λοιπόν, αγαπητοί μου γονείς, μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Το φιρμάνι λέει ότι για ό,τι χρειαζόμαστε για το σχολείο και το σπίτι μπορούμε να το αποκτήσουμε πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, έως και 16/9, εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών μας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Οπότε το πρώτο τσεκ στα σχολικά είδη γίνεται με μία επίσκεψη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr. Εκεί θα βρούμε τα πάντα για τα παιδάκια μας, σε ποικιλία και σε τιμές για όλα τα βαλάντια: τσάντες, κασετίνες, τετράδια, χαρτικά, γραφική ύλη, ζωγραφική, χειροτεχνία, αρχειοθέτηση, είδη γραφείου αλλά και παγούρια και δοχεία φαγητού.

Όσο για το παιδικό τους δωμάτιο, αυτό μπορεί να γίνει κουκλίστικο με έπιπλα, διακοσμητικά και πολλές ιδέες από το ΙΚΕΑ. Ξεκινάμε αρχικά με μία επίσκεψη στο ΙΚΕΑ eshop, ώστε να δούμε δεκάδες προτάσεις και ιδέες για το παιδικό δωμάτιο και το παιδικό γραφείο. Μετά παίρνουμε τα καμάρια μας και πάμε μαζί να διαλέξουμε προϊόντα που θα κάνουν το χώρο τους μοναδικό. Το παιδικό δωμάτιο είναι αδιαμφισβήτητα το μικρό τους βασίλειο, στο οποίο περνούν πολλές ώρες την ημέρα, διαβάζοντας, παίζοντας και χαλαρώνοντας (ή και όχι) με τους φίλους τους.

Όσο για την προσωπική τους φροντίδα, θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com. Εκεί θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα από παιδικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Από παιδικά αρώματα και προϊόντα μαλλιών και μπάνιου μέχρι ρούχα και προϊόντα περιποίησης και φροντίδας.

Όλα αυτά λοιπόν μπορούν να γίνουν εύκολα και με εμάς κερδισμένους. Αν έχουμε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είμαστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, μπορούμε να το κάνουμε εδώ και να κερδίζουμε πόντους κάθε φορά που αγοράζουμε κάτι. Όλους αυτούς τους πόντους που μαζεύουμε μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τη λίστα με τα καταστήματα εδώ.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει λοιπόν ξεκούραστα και πιο οικονομικά για όλη την οικογένεια. Τι πιο σημαντικό άλλωστε από τη φροντίδα των δικών μας;

Οπότε, απολαμβάνουμε επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά, με την Εθνική μας Τράπεζα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr.