Χωριστούς δρόμους τραβούν Joe Jonas και Sophie Turner, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το TMZ, ο γάμος του 34χρονου καλλιτέχνη και της 27χρονης ηθοποιού του «Game of Thrones» τους τελευταίους έξι μήνες περνούσε κρίση και έτσι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος.

Μάλιστα, ο Joe Jonas φέρεται να έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο διαζυγίων για να αναλάβει τα διαδικαστικά για τον χωρισμό.

«Μετά από τέσσερα χρόνια υπέροχου γάμου αποφασίσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε φιλικά το γάμο μας», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς του Jonas και της Turner στο Instagram.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν την την ιδιωτικότητά μας και των παιδιών μας», καταλήγουν.

Ο γάμος – έκπληξη

Joe Jonas και Sophie Turner βρίσκονταν σε σχέση από το 2016. Το 2019 παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας ενώ ο τραγουδιστής των Jonas Brothers είχε εμφανιστεί αμέσως πριν στη σκηνή των Billboard Music Awards.

Έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τη Willa και το 2022 τη δεύτερη κόρη τους,

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Elle η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» είχε μιλήσει για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και για την μητρότητα.

«Η μητρότητα είναι το παν για εμένα στη ζωή μου. Το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά είναι συναρπαστικό. Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μου είναι να βλέπω συνεχώς την κόρη μου να δυναμώνει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία για εμάς», είχε πει χαρακτηριστικά.