Υλικά

3 μήλα, τριμμένα

200 ml. ελαιόλαδο

300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

100 γρ. ζάχαρη

100 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια

λίγο αλάτι

1 κ.γ. κανέλα

1/3 κ.γ. γαρίφαλο, σκόνη

1 βανίλια

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα μήλα, προσθέτουμε την κανέλα, το γαρίφαλο και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια τα καρύδια και την φαρίνα. Ζυμώνουμε αρκετά και πλάθουμε μπαλίτσες και πιέζουμε ελαφρώς προς τα μέσα.

Τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 25 με 30 λεπτά.