Υλικά

230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

100 γρ. γάλα

3 αυγά

200 γρ. φέτα, τριμμένη κομματάκια

100 γρ. κεφαλοτύρι

120 γρ. ελαιόλαδο

200 γρ. φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε με το σύρμα απαλά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κομμάτια της φέτας και το κεφαλοτύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτουμε και αυτά.

Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Προσθέτουμε στο μείγμα το ψιλοκομμένο σπανάκι και ανακατεύουμε να πάει παντού.

Λαδώνουμε μια φόρμα από κέικ και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 40-50 λεπτά.