Κάθε Σεπτέμβρη ζούμε όλοι μία νέα αρχή, το νέο δικό μας χρόνο, είτε ξεκινάμε στο βρεφονηπιακό, είτε πάμε στη δουλειά. Όπως εμείς, έτσι και τα παιδιά όλων των ηλικιών μηδενίζουν κοντέρ και ξεκινάνε ένα νέο χρόνο που στην περίπτωσή τους θα είναι γεμάτος ανακαλύψεις, εκπλήξεις και παιχνίδια. Σε αυτό το νέο ταξίδι που μόλις ξεκινάει, τα πιτσιρίκια μας θα είναι ντυμένα όπως αρμόζει σε κάθε περίπτωση, με γνώμονα πάντα την άνεσή τους και φυσικά το καλαίσθητο στυλ που αγαπάνε τόσο αυτά, όσο και εμείς.

 

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή που αλλάζουμε σιγά σιγά τις ντουλάπες και για τα μικρά μας σημαίνει ανανέωση γκαρνταρόμπας γιατί σίγουρα έχουν αλλάξει νούμερο και τα περσινά στην καλύτερη περίπτωση θα προωθηθούν στα αδελφάκια τους. Το Φθινόπωρο επίσης σημαίνει επιστροφή στο μικρό ή μεγαλύτερο σχολείο, επιστροφή στους φίλους και στο ατελείωτο παιχνίδι, στις δραστηριότητες, στα πάρτι και στις βόλτες. Για όλα αυτά τα παιδάκια μας χρειάζονται άνετα, ποιοτικά και όμορφα ρούχα, ρούχα με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας παιδικής μόδας της Ιβηρικής χερσονήσου, της Mayoral!

Η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 θα καλύψει όλες μας τις ανάγκες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και με την τελευταία λέξη της μόδας. Από τη γέννησή τους έως 16 ετών, υπάρχουν επιλογές που συνδυάζονται εύκολα, σχέδια που θα λατρέψουν και σε ποιότητα που θα αντέξει τα πολλά πλυσίματα. Και όλα αυτά με οικολογικά υπεύθυνα υλικά αφού ήδη το 40% της συλλογής είναι βιώσιμο αυτή τη σεζόν, δίνοντας πάντα έμφαση στη σχέση μόδας, ποιότητας και τιμής.

Όπως λέει και το σλόγκαν της εταιρείας “Mayoral making friends”, εμάς σίγουρα αλλά ήρθε η ώρα να πάρουμε μία καλή γεύση από τη νέα συλλογή.

Είστε έτοιμες; Πάμε!

Ντύνουμε το κορίτσι μας (από 6 μηνών έως 16 ετών)

Φούξια, μπλε, σμαραγδί και πολλά ακόμα χρώματα σε μία πληθώρα ρούχων και αξεσουάρ για το κορίτσι μας. Σε όλες αυτές τις επιλογές θα βρείτε επιπλέον και αποκλειστικές δημιουργίες σε στάμπες αλλά και animal print, γεωμετρικά και ethnic σχέδια. Όσο για τα total looks με καρό στάμπες, πλεκτά και σουέτ υφάσματα θα τα λατρέψετε! Εννοείται δεν λείπει και το αγαπημένο όλων μας denim, που στη συλλογή Baby υπάρχει σε σπορ αλλά και επίσημο ντύσιμο με τη μορφή πλεκτού τζιν. Στην ίδια λογική θα βρείτε κολάν και πιτζάμες στα πιο ζεστά και άνετα υφάσματα. Και μιας και μιλάμε για υφάσματα, στη νέα συλλογή υπάρχουν και πιο ψαγμένα όπως γάζα, μουσελίνα, κρέπ, τούλι και πούλιες.

 

 

 

Ντύνουμε το αγόρι μας (από 6 μηνών έως 16 ετών)

Και για το αγόρι μας έχουμε επιλογές χρωμάτων σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις, χωρίς να λείπουν και τα πιο ήρεμα για απίθανους συνδυασμούς. Σετ φόρμας, πλεκτά και ζεστά είδη χωρίς κουκούλα έχουν προστεθεί στη συλλογή, ενώ και για τις Γιορτές υπάρχουν πολλές προτάσεις για κάθε στυλ. Θα αγαπήσετε στη Baby συλλογή τις στάμπες με Βίκινγκς και δράκους, υπερήρωες και ζωάκια, ενώ στη συλλογή Mini και Junior εμείς ξεχωρίσαμε τα pop art σχέδια και τις γενικότερες επιρροές από καλλιτεχνικά ρεύματα.

 

Ντύνουμε το μωράκι μας (0 – 36 μηνών)

Αν υπάρχει κάτι που τρελαίνει εμάς τις μανούλες είναι τα μωρουδίστικα ρούχα. Αυτά τα μικροσκοπικά κομμάτια υφάσματος που γεννάνε αισθήματα ατελείωτης αγάπης, τα πιο όμορφα χτυποκάρδια και πολλά χαμόγελα σε όλους. Και σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία, οι προτάσεις της Mayoral σε χρώματα, γραμμές και στυλ είναι πολλές, ενώ σε αυτή τη συλλογή θα βρούμε και πολλά αμπιγιέ. Στο κοριτσάκι μας θα βρούμε μία μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από ότι παλαιότερα, ενώ για το αγοράκι μας θα αγκαλιάσουν τα ζεστά και απαλά υφάσματα. Μανούλες μου δεν ξεχνάμε και τη σειρά #ecofriends από 100% βιώσιμο βαμβάκι.

Και από παπουτσάκια, τι διαλέγουμε;

Οι επιλογές σε παπουτσάκια για όλες τις ηλικίες, για κορίτσια και αγόρια, θα καλύψουν όλες τους τις ανάγκες. Αθλητικά και sneakers σε άσπρο χρώμα, μπότες και μποτάκια, αμπιγιέ με bluchers για αγόρι και μπαλαρίνες από βελούδο για το κορίτσι και φυσικά τα First Steps για τα μωρά μας που συμπληρώνονται από τη σειρά Βare foot. Αυτή η νέα σειρά για τα πρώτα του βήματα, ελαφριά και με σεβασμό για τα ευαίσθητα ποδαράκια του, δίνει την αίσθηση στο μωρό μας ότι είναι ξυπόλητο!

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη νέα συλλογή της Mayoral.