Υλικά

800γρ. γιαούρτι στραγγιστό light

200γρ. νεκταρίνια, ζυγισμένα χωρίς κουκούτσι)

100γρ. κεράσια, ζυγισμένα χωρίς κουκούτσι)

100γρ. βερίκοκα, ζυγισμένα χωρίς κουκούτσι)

120γρ. ζάχαρη

χυμό από 1 λεμόνι

 

Εκτέλεση

Διαλύουμε τα φρούτα μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού σε μίξερ μέχρι να έχουμε ένα πολτό. Βάζουμε το γιαούρτι και τον πολτό σε μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Βάζουμε το παγωμένο γιαούρτι στην κατάψυξη. Σε περίπου 2 ώρες το βγάζουμε απο την κατάψυξη και το χτυπάμε με μίξερ. Το ξαναβάζουμε στη κατάψυξη και σε περίπου 1 ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε με μίξερ. Το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη.

Αν έχουμε παγωτομηχανή απλά βάζουμε στη μηχανή για περίπου 20 λεπτά το μείγμα.

Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα αν θέλουμε.