Υλικά

  • Καρύδα τριμμένη
  • 1 κουτί συμπυκνωμένο γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

  • Ρίξτε το συμπυκνωμένο γάλα μαζί με το βούτυρο και ένα φλιτζάνι τριμμένη καρύδα σε μια κατσαρόλα. Αφήστε το μείγμα σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς (ο στόχος είναι να αποκτήσετε μια ομοιογενή υφή ζύμης)
  • Όταν αρχίσει να πήζει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη ζύμη να κρυώσει.
  • Μόλις κρυώσει, παίρνετε με ένα κουτάλι μερίδες από τη ζύμη και σχηματίζετε μικρές μπάλες.
  • Στη συνέχεια, επικαλύψτε τα τρουφάκια με τριμμένη καρύδα και βάλτε τα σε μια φόρμα.
  • Βάλτε τα στο ψυγείο και σερβίρετέ τα κρύα.