Υλικά για 4 άτομα

  • Φιλέτο από 2 στήθη κοτόπουλου, σε μεγάλες μπουκιές
  • 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
  • Χυμός από 2 λάιμ (μοσχολέμονα)
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 2 κ.σ. σόγια σως
  • 2 κ.σ. μέλι
  • Μερικά κλωναράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια χαμηλή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το μείγμα μπαχαρικών μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το χυμό λάιμ, τη σόγια σως και το μέλι, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Πασπαλίζουμε στο τέλος με το μαϊντανό και το ξύσμα λάιμ.