Υλικά

  • 1 μαρούλι
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 1/2 αγγούρι
  • 100 γρ ζαμπόν (σε κυβάκια)
  • 100 γρ τυρί γκούντα (σε κυβάκια)
  • 2 βρασμένα αυγά

Για την σως

  • 1 φλυτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 3 σταγονίτσες ταμπάσκο

Οδηγίες

  • Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το ψιλοκόβουμε.
  • Το αδειάζουμε σε μιά μεγάλη σαλατιέρα και ρίχνουμε μέσα την ντομάτα που έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια και το αγγούρι το οποίο έχουμε καθαρίσει και κόψει με τον  ίδιο τρόπο.
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν και το τυρί και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα.
  • Σε ένα άλλο μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά για την σως και περιχύνουμε.
  • Κόβουμε τα αυγά που έχουμε βράσει στα 4 και στολίζουμε την σαλάτα μας.