Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 1/2 αγγούρι
- 100 γρ ζαμπόν (σε κυβάκια)
- 100 γρ τυρί γκούντα (σε κυβάκια)
- 2 βρασμένα αυγά
Για την σως
- 1 φλυτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 3 σταγονίτσες ταμπάσκο
Οδηγίες
- Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το ψιλοκόβουμε.
- Το αδειάζουμε σε μιά μεγάλη σαλατιέρα και ρίχνουμε μέσα την ντομάτα που έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια και το αγγούρι το οποίο έχουμε καθαρίσει και κόψει με τον ίδιο τρόπο.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν και το τυρί και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα.
- Σε ένα άλλο μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά για την σως και περιχύνουμε.
- Κόβουμε τα αυγά που έχουμε βράσει στα 4 και στολίζουμε την σαλάτα μας.
