Υλικά για 6 άτομα

  • 500 γρ. κουβερτούρα, σε μικρά κομμάτια
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 4 μπανάνες, πολτοποιημένες
  • 100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα
  • 1 μπανάνα σε ροδέλες, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος.
  2. Μόλις λιώσει η σοκολάτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε το βούτυρο, ομογενοποιούμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει για 5 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε στη σοκολάτα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε.
  5. Σε 6 ποτήρια ή μπολ μοιράζουμε τη μισή μους και τα τριμμένα μπισκότα.
  6. Τελειώνουμε με την υπόλοιπη μους, γαρνίρουμε με ροδέλες μπανάνας και σερβίρουμε.

*Tip

Δεν αφήνουμε τη μους πολλή ώρα στο ψυγείο, γιατί θα σφίξει πολύ.