Υλικά

  •  600 γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 100 γρ ψωμί
  • 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
  • 1 κ.σ. κρεμμύδι σκόνη
  • 1/2 κ.γ. μπαχάρι σκόνη
  • 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ.γ. σουμάκ
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ψωμί στο νερό για να μουλιάσει. Έπειτα το στίβουμε καλά για να φύγει το νερό.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου, το ψωμί, το σκόρδο σκόνη, το κρεμμύδι σκόνη, το μπαχάρι σκόνη, την πάπρικα καπνιστή, το σουμάκ, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Σε ένα ταψί βάζουμε ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος. Βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό και αρχίζουμε να πλάθουμε τα μπιφτέκια μας. Τα βάζουμε στο ταψί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά.